Viikko on ollut kiireinen: Teemun joulujuhlat, luin autoasentajien työselostuksia ja ostin jouluruokia. Sain lähetettyä puolikkaan luvun eteenpäin, luvusta tuli kyllä aika laaja ollakseen puolikas. Joka tapauksessa 13 päivän loma alkaa tänään!

Torstaina pääsin valoisalla ajalla metsään, ja järkytys oli suuri, ainakin 60 puuta kaatunut. Tie poikki, Marvin tosin sai reippailla luonnon muovaamalla seikkailuradalla. Ostin Peten koiratarvikkeesta eläimille joululahjoja ja kanit saavat tunnelin.

tunneli.png

 

Suosittelen verkkokauppaa kaikille: http://www.petenkoiratarvike.com/

Koirat saavat kalliita sampoita ja hoitoaineita. Nova taitaa järkyttyä moisesta lahjasta, sillä inhoaa vettä. Kasvattaja kertoi seuraavaa Novan äidin uimareissusta: En saanut Novan emoa koskaan innostumaan uimisesta. Se otti ja karkasi venerannasta ja löytyi ihmisten uimarannasta pitkien etsintöjen jälkeen. Se paistatti päivää teinityttöjen kanssa rannalla filtillä ja oli värinsä ansiosta maastoutunut niin hyvin etten sitä nähnyt. Rannallaolijat tai koira eivät reagoineet epätoivoisiin huuteluihini. Alma oli vaan sen näköinen että harmi kun löysit. Hän oli saanut uudet kivat omistajat mielestään tytöistä, sellaiset jotka ei yrittäneet kiusata ja viedä sitä veteen :P

alma.jpg

Sain pyynnön elokuuksi Paasitorniin, kiva homma! Tosin koko kesä menee taas stressatessa.