001.jpg

Heinäkuu toi mukanaan helteet! Piha on ihana, sain vihdoin viimeinen nurmikon leikattua. Tähän saakka piha on ollut yhtä mutavelliä.

002.jpg

005.jpg

003.jpg

Vähän raakileitakin jo.

006.jpg

008.jpg

009.jpg

010.jpg

Juhannusruusut kukkivat vasta nyt.

014.jpg

Käymme aamuisin metsässä ja loppupäivän makaavat pihalla.

015.jpg

Olin perjantai-iltana ihan sokissa, kun tajusin, ettei minulla ole mitään ohjelmaa viikonlopuksi. Laitoin jo paniikkiviestejä hämeenlinnalaisille, että ihan oikeastiko en tuomaroi nyt. Varmistin vielä kaikki muutkin viikonlopun vepekokeet, etten taatusti ole lupautunut minnekään. Ainakaan vielä kukaan ei ole valittanut tuomarin puutteesta.

Mutta on ollut ihanaa viettää viikonloppua ilman mitään menoja. Pihaillaan, pelataan korttia, lueskellaan kirjoja, käydään rannalla, grillaillaan..... ja avasin toki Virosta ostetun pullonkin. Hyvää hellejuomaa.

Tajusin myös, että Marvin on nyt voittajaluokassa, ja voin jatkossa osallistua mestaruuskisoihin. Tosin nyt en olisi ehtinyt treenata kertaakaan ennen piirinmestaruuksia ja Golden Ringin rotumestaruuden aikana oli inttileirillä. Seuraavana on tosiaan vuorossa vesitesti, joka on helpompi kuin vepen alokasluokka, mutta kertailen ainakin yhteisuintia. Leirillä on koe, jossa siis tuomaroin ja muuten opettelen avoimin mielen uusia asioita.