Pääsin viime viikolla Kennelrehun autolle ja ostin kalkkunaa, pötsiä ja broilereita ja luita. Lisäksi ostin Agri-marketista Vahti Jahtia kaksi säkkiä yhteishintaan 50 euroa. Hankin myös vihdoin viimein jälkiliinan.

Keskiviikkona oli 8. kerta eskaria ja teimme monenmoista. Marvin kävi kierroksilla jo kotona; naapurissa koiravieras, urheilukentällä jalkapallotreenit, ukkosta ilmassa. Kentällä sähläsi suht paljon. Paikalla olo kuitenkin sujui, samoin asennon vaihdot maahan-istu. Opettelimme myös maasta seisomaan nousua, joka onnistui pari kertaa. Luoksetulossa juoksi kyllä luokse, mutta sähläsi paikalle jäädessä ihan kunnolla, samoin ryntäsi kupille minun sijastani. Muista koirista ei väliä paljoakaan, ihmisistä sensijaan innostuu.

Helatorstaina istuttelin orvokkeja, liljan mukuloita ja eri kasvien siemeniä. Treenasin Marvinin kanssa paikalla oloa ja luoksetuloa kannon päällä. Sujuikin kuin unelma. Väinön kierrätin tuolin ympäri ja otin paikalla oloa tuolin päällä.

Perjantaina leikkasin nurmikon; olikin jo ptkää.Kävimme koirien kanssa aamulla tunnin lenkin ja vielä iltapäivällä 1,5 lenkin. Oma liikuntakiintiö tuli täyteen, kun ähelsin ruohon kanssa 1,5 tuntia. Lenkeillä muiden koirien sujuivat hyvin, ja laita koirat kotona rauhoittumaan korokkeille. Käyvät himpun verran kuumana ennen lenkille menoa.

 Lauantai sujui luumupuita istuttaessa: rahaa ja aikaa meni, mutta puut ovat kauniita ja toivottavasti myös aikanaan satoisia. Koirien lauantai sujui pihalla Jaden valvovan silmän alla.

Sunnuntaina kiipeiltiin kalliolla, uitiin ja ajettiin verijälki. Jälki olikin tähän astisista paras, liinalla sai hidastettua vauhtia.

Olimme 9. kerran eskarissa tiistain ryhmässä. Koiria oli paljon, mutta Marvin rauhoittui äkkiä. Otimme eteen menoa ja se sujuikin ongelmitta ja lähtökin oli rauhallinen. Teimme pitkiä seuraamisia, ohituksia, asennon vaihtoja ja paikalla oloja. Marvin oli todella rauhallinen koko ajan. Jees! Tosin sää taitaa vaikuttaa, lämpötila on 20 asteessa.