Laura on tiistaina Novan kanssa agilityssä ja menivät jo koko rataa. Nova oli vapaana ja pysyy tosi hyvin kontaktissa. Marvin sai katsella agia ja keskityin siihen, että pysyy rauhallisena joko paikoillaan tai seuraamassa. Lopuksi juoksutimme koirat Ratastiellä.

Keskiviikkona Laura pyöräili Novan kanssa muutaman kilometrin, kävi metsässä ja Nova oli kylässä kahdeksaan saakka. Pojat olivat suunnistamassa Jokioisilla ja kävin Marvinin kanssa uimassa ja keskustakävelyllä. Rehtijärvellä oli paljon kaisloja, joten Marvin teki tosissaan töitä raivatessaan uimaväylää. Innostui myös sukeltamaan. Kävimme kiertämässä Elokierron ja kävelimme MTT:n ympäristössä. Otimme seuraamisia ja paikalla oloja. Rauhoittuu hetkeksi ja on muutaman minuutin kuin ihmisen mieli.

Torstaina oli koirakoulua ja olimme metsässä ja grillikatoksella hengailemassa. Koirat touhusivat keskenään sulassa sovussa ja otin Marvinin kanssa rauhoittumisharjoituksia. Perjantaina hengailtiin kotosalla ja panostin malttitreeniin ja rauhoittumiseen. Lauantaina kävikin treenaamassa vientiä Rehtijärvellä.

 

Sunnuntaina olimme Huittisissa luonnetestissä.

Marvinin luonnetesti

Toimintakyky +1 kohtuullinen
Terävyys +1 pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu -1 haluton
Taistelutahto +2 kohtuullinen
Hermorakenne +1 hieman rauhaton
Temperantti + 1 erittäin vilkas
kovuus +1 hieman pehmeä
luoksepäästävyys +3 hyväntahtoinen, luoksepäästävä ja avoin

Laukausvarma

tulos 139 vähennetty 1
138

 

Olen tyytyväinen luonnetestitulokseen ja tulos on kuvaa Marvinia hyvin.