agi%20011.jpg

agi%20013.jpg

agi%20016.jpg

agi%20019.jpg

Virhepisteet tulivat yllättäen siitä, että kävi moikkaamassa ratahenkilökuntaa. Parannusta kuitenkin viime kertaa, silloin moikkaili vielä enemmän. Rata oli helpompi kuin viimeksi, silloin kaikki tekivät kakkosen radan. Nyt möllirata oli kuvassa näkyvä rata ja rata muutettiin kisaaville.

agi%20028.jpg

Palkintojen jakoa

agi%20042.jpg

agi%20048.jpg

agi%20050.jpg

Heli ja Nanna voittivat möllien maksiluokan.

agi%20064.jpg

Kilpailevien koirien voittajaksi selvisi Sonjan koira. Ylisöpö!!

 

Novan jälkimmäinen rata. Eli oman suorituksen jälkeen sai tehdä toisen radan, mutta suoritusta ei otettu tuloksissa huomioon. Novalla taisi ensimmäinen rata mennä parempi.

http://youtu.be/t52m_KenNmM

Olin itse illalla rallytokoilemassa Ronin kanssa ka Marvinin kanssa. Roni oli toista kertaa treeneissä. Olisimme saaneet kisoista tuloksen samanlaisella suorituksella. Menin vielä itse maalikyltin väärältä puolelta, ja siitä meni -10. Tein jonkin muun virheen ja siitä meni -3. Marvin lankesi houkutukseen eli jumiutui täysin palloon! Aivotoiminta hävisi tyystin. Eija kyllä kehui loppurataa, onneksi alossa ei ole houkutusta.

Varaisimme kolmen porukalla hallin tiistaiaamuksi. Lisäksi oli juttua, että Ilona pitäisi palveluskoirilla rallytokokurssin.