Teemu lähti torstaina Peurunkaan Lautaojien kanssa. Pojat ovat jo heitelleet frisbeegolfia ja uineet. Viimeisinä koulupäivinä ei tehdä enää paljoakaan ja tähän väliin osui kunnollinen tarjous. Haen Teemun todistuksen lauantaina.

13339672_1159687504153685_89431957908872

Marvin ei enää saa Rimadylia ja kipu on selvästi pois. Kokeilin torstaina uudestaan nose workissa piilojen etsimistä ja treeni sujui paljon paremmin. Tarkentaminen paranee koko ajan.

001.jpg

003.jpg

004.jpg

Hain kameran töistä, joten kuvat ovat hivenen laadukkaampia kuin kännyräpsyt. Pesin kaikki koirat, ja kuivuivat nopeasti.

005.jpg

002.jpg

001.jpg

002.jpg

Tosin yksikään muu eläimistämme ei nauti niin paljosta kesästä kuin pupu.

006.jpg

007.jpg

Tiedotus

Täytyy kehua nöffiporukkaa tiedotuksesta. Tieto vepesääntöjen hyväksymisestä oli Facebookissa reaaliajassa. Lisäksi Miia oli kirjoittanut tiivistelmän valtuustossa olleista muistakin asioista. http://www.lemmikkipalstat.net/foorumit/Forum25/HTML/007029.html

Liina tiedotti asiasta tuomaripalstalla ja muistutteli lokakuun koulutuksesta.

Peruskoulutus

Perjantai oli Pussikoirien peruskoulutukset, kenttä on nyt jaettu kahtia ja toisella puolella on aksarata ja toisella voi tokoilla, rallutokoilla tai pitää peruskoulutuksia. Paikalla oli taas neljä koiraa, ja oikeastaan parempaa treeniaihetta ei olisi voinut olla. Eli aloitimme makkararingillä ja samalla muille koirille tuli rauhassa kentän laidalla odottelua. Roni odottelee hienosti, eli siitä voin olla tyytyväinen. Makkararingin aloitin niin, että naksutin kun Roni meni ihmisen luo oma-aloitteisesti ja palkkasin itse. Sen jälkeen teimme toisen kierroksen ja vieraat palkkasivat. Vastaehdollistamisesta ja ihmisen luokse menoa ilman houkuttelua ja sitten ihan perinteistä makkararinkiä.

Opettelimme siivekkeiden kiertoa, ja Roni osaa jo kiertää. Olikin puhetta siitä, miten saa pidennettyä matkaa koiralle, joka ei halua irrota omistajasta.

Viimeisenä oli taas luoksetuloa koirakujan läpi. Oikein hyvät ja tarpeelliset treenit! 

Lämpömittari hätyytteli 27 astetta, joten otin vain Ronin mukaan, Nova ei siis päässyt tokoon. Näin Tamin omistajan, ja on kyllä upea villakoira. Miisa-bc:stä on tullut tottelevaisuusvalio: valtavasti onnea! Lisäksi oli juttua, että aksassa pitää saada linsenssiyhdistykseltä lupa, jos menee toisen kerhon joukkueeseen SM-kokeeseen.