Keskiviikkona oli toiset vepetreenit ja saimme kunnon sateen niskaamme. Ukkonen jyrisi, mutta ei onneksi ollut ihan päällä.

 

13243895_10154202380134346_3395619229129

Kärryjen saaminen tuotti ongelmia, sillä Urmas vahtii kärryjä eikä uskonut, että Marvin vie ne mukanaan.

Kuvat: Pia Taiminen.

13221345_10154185841369346_6224285002691

Marvin kävi taas uimassa ja uikin kunnon matkoja. Mukaan tuli toinen uusi koira, ja Noita on valmis soveen muutaman treenin jälkeen.

Olemme toimineet tehokkaasti treeneissä, seitsemän koiraa ja kolme liikettä. Kuudelta treenit käyntiin ja tavarat pakattuna 19.30. Olin hukkuva, ja vesi tuntui lämpimältä eivätkä koiratkaan tuntuneet kylmältä uimisen jälkeen.

Teemu oli ollut koulun kanssa 20 kilometrin pyöräretkellä. Päivällä oli kostean helteistä ja oli aivan puhki. Pääsin itse kotiin puoli yhdeksän maissa ja kävimme syömässä Dennisissä.

_____________________________________________________________________________________________

Torstaina oli päättäjäiset, ja minun osaltani kesäloma alkaa heti, kun viimeinen opiskelija saa todistuksen käteensä. Toki tulen töihin muutamana päivänä hoitamaan rästihommia ja kesäkuussa suunnitellaan seuraavaan lukuvuotta.

http://www.forssanlehti.fi/uutiset/19354-iso-osa-valmistuneista-luottaa-tulevaan

___________________________________________________________________________________________

Roni oli perjantaina toistamiseen Pussikoirien peruskoulutuksissa. Paikalla oli neljä koiraa ja aloitimme pöydällä käsittelyharjoituksista. Tuli tarpeeseen ja Ronia selvästi jännitti eli käpertyi, muttei väistänyt Minnaa tai Annakaisaa. Saatiin mieskin käsittelijäksi. Roni ei nyt hilseillyt ja oli koko ajan reipas ja kontaktissa. Selvä ero ensimmäiseen kertaan.

Teimme peruspaikalla oloja, istumisia, maahanmenoja, seuraamisia ja kolme luoksetuloa koirakujan läpi. Lisäksi teimme muiden koirien ohitusharjoituksia pujotellen.

Kannustavat ja koirasilmää omaavat kouluttajat ja hyvä organisointi.

Sain  Marvinin tulokset puhelimeen ja oli pakko lähteä kotiin, jotta pääsin lukemaan liitetiedoston. Novan treenit jäivät väliin.

Viikonloppu Helsingissä samanhenkisessä porukassa Masseterin "Rauhaa ja rentoutta" -seminaarissa. Lauantaina viisituntinen luento ja sunnuntaina käytännön harjoitukset introvertin-Ronin kanssa. Kouluttajaluennoitsijan koirien taukokäytös on kyllä ihailtavalla tasolla.

Teemu pääsi pääse metrolla Kamppiin ja takaisin Roihupeltoon. Autolla liikentessä enkä aja keskustaan. (Saatoin kyllä Kamppiin, mutta joutui menemään yksin metroaseman liukuportaat ylös, niin vältyimme ylimääräisiltä lipunostoilta.) Yöksi kotiin, kun halusin itse pudottaa tabletin Marvinin suuhun.

Kuulemma oli ollut kiva päivä ja tulee uudestaankin kylään! Kiitos.

WP_20160528_21_05_51_Pro.jpg

____________________________________________________________________________________________

Mielenkiintoinen linkki treenien lopettamisesta: http://www.clickertraining.com/the-end-of-session-signal#undefined.gbpl&st_refDomain=www.facebook.com&st_refQuery=/  

Ronin kanssa olemmekin saaneet ohjeita, miten otan kohteen pois. Pelkona, että kokee kohteen poistamisen negatiivisena rankaisuna.

_____________________________________________________________________________________

WP_20160527_15_57_56_Pro.jpg

Uusin GR:n lehti tuli ja Marvinin sorkkailukuva on päässyt täytekuvaksi mejä-osioon.

Meja.fi on kyllä mieletön tietopankki!