Meillä oli vieraita kolmena päivänä: Väinö käyttyityi kuin unelma. Ei hauku, ei hypi, ei hösää ja on jo avoin . Siirsimme kaapin laajennusosaan, kokosimme lipaston ja laitoimme tauluja seinälle, joten ääniä ja tekemistä oli koko ajan. Kuumalla lenkit ovat lyhyitä, mutta Väinö meni ensimmäisen kerran oma-aloitteisesti uimaan. Agi peruttiin sään vuoksi, ja lenkit ovat lyhyitä. Väinö meni eilen ensimmäisen kerran oma-aloitteisesti uimaan ja menemme tänään kaikki yhdessä uimaan.

Tottelevaisuutta on otettu lähinnä niin, että vieraat ovat tehneet Väinön kanssa jotain pientä. Hyväksyy niin "komentajan" laumaansa. Piskipalvelun tokokurssi alkaa huomenna ja sisältöihin kuuluu paikalla olot (kunnossa), nouto, jäävät liikkeet, taluttimessa seuraaminen (kunnossa), maahanmeno eteen menon yhteydessä, jokin tokoliike jne... Aloitin seisomisharjoitteet ja teemme niitä nyt joka päivä.

Annan kaikesta tekemisestä ja olemista viisi pistettä eli koossa 55 pistettä.

 

Pöytälevystä on irrotettu jalat ja pöytä on nyt seinällä.

Laajennusosassa on taulut seinällä ja vierasvuoteet koottuna ja koekäytetty. Nukuimme niissä itsekin: lyhyt mökkimatka.

Kaappi siirrettiin laajennusosaan ja sata vuotta vanha lipasto koottiin hionnan ja lakkauksen jälkeen. Puulamppu siirrettiin toiselta seinältä tähän. Lipasto pitää vielä lakata uudestaan ja laittaa vetimet. Ikkunasta uupuu verhot. 

Upea! Tosin puuta pitää karsia syksyllä.

Näitä kasvaa ainakin kolmessa paikassa.

Kaunis, mutta kukkii vajaan viikon.