Koekausi korkattiin tutttuun tapaan Uuraisille. Nyt poikkeuksellista oli se, että Wallu täytti 70 vuotta ja sitä juhlittiin ja hankittiin yhteinen lahja. Kiva idea! Kirkkonummella on jo ollut iltakoe, eli meidän oma koe oli neljäs. Aikaan vaikutti puhtaasti ylituomarin kalenteri. Alkujaan pelotti, saadaanko täyteen, mutta varalla oli jopa kolme koiraa ja JUN-koirakin osallistui kokeeseen. Vähän jännitystä tosin oli, kun yhden kisaajan auto teki lakon. Varakoirat haettiin kotoa ja auton perästä. Noutaja, nöffi ja bc-linjalla mentiin. Laskin pikaisesti, että voittoa tuli yli 200, kun ylituomari asuu suht lähellä ja itse en ole laskuttanut oman kerhon kokeista.

Koirien nimiä en ala arvaamaan, mutta tässä tulostaso

JUN-luokka 1. tulos

SOVE kaikki läpi (ja periaatteessa siis ykkösillä, eli alo menee heittäen läpi)

ALO 3. tuloa

AVO ei tulosta

VOI 3 x VOI1. tulos  Kokeen paras koira siis Uuno 100 pistettä. SM-pisteet siis täydet.

Kuvat: Laura Lautaoja

junnu.jpg

Johannan uusi tulokas osallistui JUN-luokkaan. Kiva karvaturri. JUN1 tulos. Onnea.

miisa.jpg

Miisan hyppy, suu valmiiksi auki.

rett.jpg

Rett läpäisi soven.

sanni.jpg

Seppo ja Sanni. Sanni läpäisi soven.

 

Kokeen aikana oli tullut viesti, että lähin työkaveri on saanut lehtorin viran HAMKista. Ikävä tulee, mutta ihan oikeasti ONNEA!! Lupasi tarjota läksijäiskakkua keskiviikkona.

Olin maanantaina niin myöhään kotona, että jätin jopa märät kamat autoon. Tiistai kului raivaustöissä eli tyhjensin auton, ja kävin Lautaojilla. Meillä on sirkus ihan vieressä, ja sirkusta koottiin maanantai-illalla. En alkanut pujotella kärryjen kanssa välistä, vaan jätin kärryt Lautaojille. Toinen syy oli se, että olen perjantaista sunnuntai-iltaan pois kotoa, joten veneet ovat turvallisemmassa paikassa.

Nostin tiistaina painot ja veneet kuivumaan pihalle ja toin kotiin osan tavaroista ja kuivattelen ne. Hiukkasen otti jaloille! Vien kärryt illalla majalle ja näyttelyn käyttöön.