Maanantaina oli viimeinen vepetreeni. Marvin vei vieraalle dummyn, vene oli suht lähellä. Lähti maalta ilman ongelmia, pudotti ja sai palkkapurkin veneestä. Edistystä siis hieman. Lisäksi haki taas liikkuvaa venettä ja tarttui ihan keulasta kiinni ja tilanne oli mahdoton. Irrotti ja palasi rantaan. Lähti uudestaan ja tajusi ottaa köydestä kiinni.

Tiistaina olimme Minnan tokokurssilla ja otimme tunnistusnoudon alkeita. Marvin kävi niin kuumana, etten edes yrittänyt opettaa asiaa. Tunnarissa pitää olla oikeassa mielentilassa eli rauhallinen. Ennen kurssia pesin ja kuivatin vepekamppeita, taisi nostaa kierroksia. Nova kuitenkin haki kapulaa ja mielestäni ihan nuuskikin. Hyppy meni Marvinilta hyvin, tekniikka on kuulemma hyvä. Nova osaakin asian agipohjalta. Marvin on toki tehnyt hyppyä aikaisemmin.

Lisäksi otimme luoksepäästäväisyyttä, Marvinilta sujui kun syötin koko ajan. Novalta suht hyvin ilman syöttömistäkin. Ryhmäpaikkamakuuseen en voinut Marvinia jättää, kävi niin kierroksilla, oli kuitenkin maassa paikallaan koko sen ajan kun muut tekivät liikettä. Nova juoksi kerran Lauran perään, muuten ok.

Sain Opetushallitukselta matkarahat, Auran Nuuskuilta päivärahan ja Hämeenlinnan Vesipelastuskoirilta kaikki tämä kesän tuomaroinnit maksuun. Sattuipa sopivasti, sillä Minna tarjosi koepaikkaa Ypäjälle mejään.  Eipä jää ylimääräistä rahaa lojumaan tilille!

P1010062.JPG

Ensi kesänä veneet täyttyvät nopeasti

P1010063.JPG

Aslan-kani

P1010064.JPG

P1010065.JPG

P1010066.JPG

Mikä ihme täällä tarhassa oikein on?