Viikonloppuna oli aurinkoisia päiviä, joten vietimme paljon aikaa ulkona. Koirat leikkivät yhä innoissaan keskenään, mutta ovat työpäivän ajan erillään ja saavat luita vain päivisin kun ovat erillään. Käyn joka päivä Väinön kanssa oman lenkin ja sen lisäksi kummankin kanssa metsässä tai vastaavassa paikassa: Väinö saa juosta ja Marvin touhottaa omiaan. Olemme onnistuneet näkemään pupunkin! Ulkona olen pillittänyt ja palkkaan toki aina luoksetuloista muutenkin. Marvin maiskuttaa jo kohti juostessaan.

Marvin istuu kaikki neljä tassua maassa ennen ovien avaamista ja ruuan saamista. Lisäksi matkustaa jo hiljaa autossa ja jää kotiin ongelmitta aamuisin. Ei huuda eikä edes yritä lähtöhuminassa tulla avoimesta ovesta ulos. Marvin menee yleensä nukkumaan rauhalliseen paikkaan ja nukkuu rauhassa vaikka kävisinkin samassa huoneessa.

Olimme eilen sosiaalistamiskurssilla Piskipalvelussa, ja paikalla oli ensimmäisellä kerralla vain Bond-samojedi. Muita on toki vielä tulossa. Kävimme pienellä kävelyllä metsän puolella ja Marvinilla tuli lauman perässä seuraamista ja toki tutustui uuteen koiraan. Sisällä ihastui peilikuvaansa! Harjoittelimme istumista ennen kupin saamista ja oven avaamista. Läksyksi sain remmissä kävelyn opettelua ja harjoittelimmekin tänään muutaman minuutin ajan. Anne neuvoi syöttämään ja saamaan siten liikettä aikaiseksi eikä pysähtymään joka kerta kuin menee väärään suuntaan tai kiskoo. Marvin oli hakemassa Teemua hoidosta ja sai paljon ihailua. Harjoittelen remmissä kävelyä nyt joka päivä, niin koiraa ei tarvitse kantaa.

Madotin koko lauman viikonloppuna, samoin pidin karvapäivän.