Epävarmuus liittyy kahteen asiaan: ensinkin odottelen, koska varsinainen YT-ilmoitus tulee, varoitus tuli 14.12. Ilmoitus voi tosin jo olla työpaikan lokerikossa. Noh, torstaina selviää, onko lokerikossa postia.

Toisekseen löysin yhdeltä koiraltamme suurentuneen imusolmukkeen. Tosin kyseessä voi olla tulehtunut sylkirauhanen, en ole ihan varma sijainnista. Eläinlääkäriin tiistaina ja tuloksia varmaan myöhemmin. Toki imusolmuke voi olla suurentunut monestakin syystä, syöpä ei ole ainoa syyllinen. Mutta olo on nyt aika alhaalla... Mitään  kennelyskään viittavaa ei ole kenelläkään koirista, eli kennelyskä lienee suljettu pois. En kuitenkaan mene maanantain koulutuksiin. Ainoa "oire" on tosiaan suurentunut imusolmuke/sylkirauhanen. Tosin sijainti ei täsmää kumpaakaan ja googletus toi esiin tarinoita ja kuvia pateista.

Itse asiassa "pallo" siirtyi kaula-alueelta ulos maanantai-illan aikana. Voin siis olla suht luottavaisin mielin, ettei kyseessä ole mitään vakavaa.

Minun piti irtisanoa koiravakuutukset, mutta sain vastauksen, ettei kelpaa meilillä ja ohjeistuksen irtisanomiseen. En onneksi laittanut oikeaoppimista irtisanomista menemään, ja toki olisin irtisanonut vasta, kun kausi loppuu kesällä.

Mutta odotellaan kauhulla kumpaakin asiaa....

Täytin ja postitin vesipelastuksen koetoimitsija- ja kouluttajakorttihakemuksen. Laitoin myös hakemuksen palveluskoirien tokoryhmään. Toivottavasti päästään ryhmään.