Peruskoulutus

Roni oli perjantaina Pussikoirien peruskoulutuksissa. Treenit olivat hyvin organisoidut ja paikalla oli neljä koiraa. Muut olivat nuorempia kuin Roni.Roni hilseili jonkun verran alussa, eli jonkinlainen stressitilanne kyseessä. Loppui kyllä nopeasti. Teimme maahanmenoja, luoksetuloja ja muiden koirien ohittamistreeniä. Lisäksi leikitimme koiria.

Toko

Nova oli kilpailevien koirien ryhmässä. Teimme ryhmässä paikalla oloja istuen ja maassa. Koiria kutsuttiin vuorotellen luokse. Lisäksi jokainen sai tehdä vapaavalintaisen jutun. Nova treenasi kehään tuloa ja ihmisistä luopumista.

Lauantaina oli palveluskoirien tokokurssin viimeinen kerta. Kentällä oli kaivuri, joten olimme Pilvenmäellä. Nova on päässyt treenaamaan monella eri ulkokentällä. Nova teki liikkeiden välejä ja lopuksi teimme luoksetuloja koirakujan läpi. Tässäkin treeneissä koirat olivat paikoillaan kun toinen koira lähti liikkeelle. Kiitos Marjalle kurssista.

Rallytoko

Maanantaina oli rallytoko palveluskoirien kentällä. Kenttä oli hienossa kunnossa. Radalla oli paljon AVOn kylttejä, enkä muista niitä kaikkia. Periaatteessa tiedän, mitä pitää tehdä, mutta liikkeet eivät ole selkärangassa. Kova työ siis saada AVOn juttuja haltuun.

18.6. Lempäälän kokeisiin pääsin varasijalla.

 

WP_20160517_11_13_22_Pro.jpg

Surulliset villat, kun lähden töihin.