Golden Ringin entinen puheenjohtaja kertoo ajatuksistaan Koiran parhaaksi -blogissa. Paljon ajateltavaa ja mietittävää itsekullekin. Blogia päivitetään ahkerasti, joten kannattaa kurkkailla silloin tällöin.

https://koiranparhaaksi.wordpress.com/

Tämä artikkeli kertoo, millainen riitely alkoi siitä, kun GR:n uutta JTOa valmisteltiin. https://koiranparhaaksi.wordpress.com/2015/03/16/tositarina-koiran-parhaaksi-toimimisesta/

Tässä artikkelissa muistutetaan siitä, että muutos on usein tarpeen, ja pelottavaa. Kiirehtiä ei kuitenkaan kannata: https://koiranparhaaksi.wordpress.com/2015/03/25/mita-seuraavaksi-golden-ring/

Tässä artikkelissa kerrotaan siitä, että avoimuus kannattaa aina, mutta raskasta se saattaa olla. Koirien sairauksista puhuminen koetaan usein kasvattajan mustamaalaamiseksi.

https://koiranparhaaksi.wordpress.com/2015/03/20/ei-kiusaksi-vaan-hyodyksi/

Itselläni on ollut ilo ja onni olla GR:n jäsen nimenomaan Kristan kaudella. Olen ollut ällistynyt yhdistyksen avoimuudesta ja tiedotuspolitiikasta. Minulle GR on aina ja iänkaikkisesti maailman paras rotujärjestö. Helpolla sitä ei ole luotu, mutta lopputulos on ollut tavoittelun arvoinen. Ymmärrän kyllä, että laulujen lunnaat eivät ole aina helppoja. Ymmärrän myös äärettömän hyvin, että jossain vaiheessa mitta tulee yksinkertaisesti täyteen. Ihmisen kestokyvyllä on yksinkertaisesti rajansa. 

Nöffeille avattiin  Facebookin yhteisösivusto. Tervetuloa nykyaikaan! Toivottavasti tie ei ole liian kivinen ja riitely laantuu hiljalleen.