Lomaviikon jälkeen elämä on ollut hektistä. Maanantaina oli kotona vasta seitsemän jälkeen, sillä olimme Petrin kanssa paikallisten äidinkielenopettajien kanssa lounaalla ja kokoustamassa. Esittelimme samalla SomePeda-projektia. Tiistaina menimme Marvinin ja Pikken kanssa Jokivetiin. Marvin antoi verinäytteen ja Pikke rokotettiin ja sirutettiin. Marvinin korvat ovat puhtaat ja siistit. Olimme juoksuttamassa koiria Elonkierrossa.

Keskiviikkona oli Teemun kanssa Hämeenlinnassa eli kotosalla vasta pimeän aikaan. Meille ei tule lisäkäyntejä, sillä kaikki on sujunut paremmin kuin hyvin. Talvirenkaat on jo vaihdettu ja kelloa siirretään pian, joten talvi on alkanut tosissaan. Pakkastakin on jo päiväsaikaan.

Torstaina olimme lenkillä Pikken kanssa, uudessa maastossa ja paluumatkalla remmilenkkiä. Jouduin tekemään älyttömästi työtä Marvinin aisoissa pysyminen kanssa, ja lopulta remmilenkkeily sujui. Nova ei koko aikana kiinnostanut muu kuin mahdollisuus palkkojen saamiseen.

Olimme perjantaina peltolenkillä eli koirat juoksivat aavalla paikalla ja hyppivät ojien yli. Lauantaina olimme Rasintiellä ja tapasin siellä metsästäjän, joka oli juuri ampunut hirven ja sain hakea iltapäivästä sorkat. Koirat saivat kaksi nakerrettavaksi ja kaksi meni pakkaseen mejää varten. Kävimme katsomassa Humppilassa kaninäyttelyä. Omat  ovat nyt yötä päivää ulkona, yölläkin on muutama aste lämmintä. Sunnuntaina olimme hakutreeneissä ja kertasimme vanhoja oppeja. Sirpa sanoi, että Marvin menee leikistä liian kierroksille ja syötettiin nyt vain. Homma sujui taas asteen verran paremmin ja  jatkossa keskitytään rauhoittumiseen. Hippairin hakuilusta ja muustakin kertova blogi.

Olen pitänyt tablettitunteja ja ne ovat sujuneet tosi hyvin. Kivaa ja luovaa tekemistä ja opiskelijoilta on tullut positiivista palautetta. Kotosalla innostuin pelamaan tabletilla Tetristä, ihanaa aivojen nollausta.