Unimaailma on tosiaan mielenkiintoinen. Näin unta, että olin talon pihalla tai sen pihan vieressä. Edessä päin oli metsä. Näin ison karhun, joka seisoi metsän ja piha-alueen välissä. Kanssani oli kaksi koiraa.

Karhu merkitsee vihamiestä, koirat taas sovintoa. Mielenkiintoista!!

Seuraavassa unessa olin taas ulkomailla, eli jotain muutoksia on tulossa.

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä näin unta, että asuin talossa, jonka kummallakin puolella oli vettä. Vesi oli tyyntä ja selkeää. Unessa oli koiria uimassa ja Marvininkin touhuili kaikkea. Marvin taisi kuljettaa jopa peräkärryä, jossa oli jokin jyrsijä. Minulla oli kaunis valkoinen mustin -merkein oleva nöffi. Olin myös matkalla jonnekin, eli olin auotn kyydissä tai ajoin autoa.

Perjantain ja lauantain välisenä yönä näin unta taas koirista. Marvin oli mukana, pidin liikuntatuntia koululla ja lähdimme kaupunkisuunnitukselle. Katsoimme karttoja. Kartta oli ihan selkeä ja suunnittelimme sitä yhdessä. Oikeastaan pyysin muita suunnittelemaan reittiä, jotta siitä tulisi sopiva. Käskivät minun suunnitella reitin. En tainnut vielä tehdä sitä.

Koira

Koira tulkitaan unissa usein uskollisuuden ja opastuksen merkiksi, se edustaa vahvoja arvoja sekä hyviä, elämässä myönteisellä tavalla eteenpäin vieviä aikomuksia. Koirauni voi myös viestittää kadonneesta kyvystä tai unohtuneesta taidosta, joka on hyödyksi tässä ja nyt.


Vesi


Vesi unessa symboloi alitajuntaasi ja emotionaalisen mielesi tilaa. Vesi on elävä psyykkeen osa ja se kuuluu voimakkaasti elämän virtaan. Se symboloi myäs henkisyyttä, tietoa, parantamista ja virkistymistä.
Jos vesi kiehuu, tunteesi ovat sekasorron vallassa. Se saattaa merkitä myös sitä, että alitajuiset tunteesi vat valmiina tulemaan ylös päivätietoisuutesi ja on aika tiedostaa ne. 
Jos vesi on tyyni, olet sopusoinnussa oman henkisyytesi kanssa. Se edustaa seesteisyyttä, mielenrauhaa ja uudelleen syntymistä.
Jos vesi on likaista tai sameaa, ryvet omissa negatiivisissa tunteissasi. Sinun on ehkä hyvä varata aikaa itsellesi ja mielesi rauhoittamiselle, jotta löydät sisäisen rauhan. Vaihtoehtoisesti ajatuksesi/päätöksen tekosi on epäselvää ja sumeaa. Jos uppoat sameaan veteen, kertoo se siitä, että olet uponnut kaulaasi myöten johonkin hankalaan tilanteeseen elämässäsi ja olet aivan naatti siitä johtuvien tunteittesi alla.
Jos vesi nousee kotiisi, kertoo se kamppailuista suurien ja vaikeiden tunteitten kanssa.
Jos kuulet juoksevan veden äänen, uni kertoo meditaatiosta, heijastumasta ja omien ajatustesi sekä tunteittesi pohdiskelusta.
Jos kävelet veden pinnalla, uni vihjaa, että sinulla on ylivoimainen ja totaalinen hallinta tunteisiisi. Se saattaa kertoa myös siitä, että sinun olisi pysyttävä "tunteittesi yläpuolella" antamatta niiden räjähtää käsiin. Vaihtoehtoisesyi uni kertoo suuresta uskosta itseesi.

Kartta

Kartta kuvaa suunnitelmia ja tavoitteita tulevaisuuden varalle. Kun on kartta, on perille pääsy helpompaa. Kuinka unessa kartan lukeminen sujuu? Selkeä ja helppolukuinen kartta kertoo siitä, että elämäntie ja suunnitelmat ovat selvät ja niitä on helppo seurata. Sotkuinen, sekava tai jopa alati muuttuva kartta kertoo elämänsuunnitelmien sekavuudesta ja selkeän suunnan puuttumisesta.

__________________________________________________

Teemu oli taas pois koulusta, tiistaisin on siis liikuntaa. Vaikutti aidosti sairaalta, mutta diagnoosia on vaikea tehdä puhelimessa. Lisäksi minulla vaihtui lukujärjestys ja tilanne on aamulla hektinen. Tänään olisi ollut koululla keskustelutilaisuus, mutta en mennyt, kun en viitsi jättää Teemua uudestaan yksin.

12270247_10156239481320224_721533450_n.j

Sain tällaisen kuvan tilaisuudessa. Kolme isoa ongelmaa siis meneillään. Koulussa etenkin liikuntatunnit ja välituntien pelitilanteet pahoja. What´s Upissa kiusataan ja keskustassa maleksitaan Salessa ja soitellaan ihmisten ovikelloja.

________________________________________________________________________________________________

Olin keskiviikkona Loimaalla kausitokossa ja kokeilin sivulle tulo -peliä Ronin kanssa. Sujuu häiriössäkin ja Roni ei enää piittaa häiriöistä. Tein myös seuramisia ja kokeilin muutamia rallytoko-kylttejä ja aksan puomia. Tehokas 45 minuuttia omatoimista tekemistä. Paikalla oli yksi uusikin koirakin, joten olen tyytyväinen, että Roni ei enää häiriinny muista koirista.

Lupasin olla sunnuntaina vastaava koetoimitsija rallykokeissa, mutta en siis koske alokasluokan papereihin.

Nova sai laihdutusruokaa, tarkoitus olisi laihduttaa neljä kiloa. Toivottavasti paino lähtee laskemaan.

Rallya oli kolmannen kerran ja kun sain Novan vireeseen, oli aivan mahtava. Ongelma on saada vireeseen. Tosin nostaa vireen, kun näkee Moonan, ja sunnuntain kokeissa Moona menee juuri ennen meitä. Osasin mennä radan oikein. Pujottelu siis otetiin vinosta kulmasta ja keksin siihen oman muistisäännöt. Spiraali pitää vielä miettiä.

Lepistön Minna neuvoi, miten lähtöön menoa voi treenata. Haluan siis treenailla sitä uutena asiana.

Marvin pääsi lopussa hallille, ja vastasi liikkumiseen vauhdilla. Otimme hypyn ja rallyrataa. Roni innostui aksaesteistä.

WP_20151120_10_03_24_Pro.jpg

Perjantaina oli tylsä ilma.

Tarkoitus oli kirjoittaa työturvallisuusohjeita kasaan, mutta kertailin vielä spiraalivaihtoehtoja.

WP_20151120_09_46_29_Pro.jpg

Nämä ovat varmasti kuuluisat viimeiset sanat, mutta omasta mielestäni osaan nyt kaikki kyltit ja enkä lankea rata-ansoihin. Olen myös käyttänyt aikaa mukavasti hajuerottelun ja ihan etsinnän parissa. Marvin tykkää hommasta ihan älyttömästi. Itse asiassa Marvin luuli noita "tötsiäkin" purkeiksi....

WP_20151120_17_32_28_Pro.jpg

Lauantaina satoi lunta, ja pienessäkin määrässä juokseminen väsytti.

WP_20151121_11_48_10_Pro.jpg

Lauantaina oli pelitaitopäivä. Juho voitti Resogun-turnauksen Forssan mestaruuden, Teemu oli kolmas.

Kumpaakin haasteltiin Forssan Lehteen ja nimet  mainittiin radiossa.

http://www.forssanlehti.fi/uutiset/12564-pelaamista-yhteen-tai-vastaan

Saimme pelien vaihtopisteestä Trivial Pursuitin.

WP_20151122_19_23_34_Pro.jpg

_________________________________________________________

Loimaan Kennelkerhon rallytokokilpailu

Olin lauantai-iltana auttamassa aksaesteiden poisviennistä ja rata-alueen tekemisessä. Sunnuntaina oli varsinainen koepäivä ja jouduin kertailemaan vielä käytänteitä, sillä olin lupautunut vastaavaksi koetoimitsijaksi. Papereita hoiteli kolme henkilöä, mutta olin ainoa, joka pystyi olemaan paikalla koko päivän, joten olin nimellisesti vastuullinen.

Nova debytoi tänään Loimaalla rallytokossa.

Paras juttu on, että Novalla on nyt varmennettu kisakirja lajiin ja voi jatkossa kisata. Mitattu noin 44 senttiseksi. (Rallyssa siis 40 - 50 senttinen). Tuomarilla on itselle rajatapauksia medi/maksikoiria aksassa, ja juteltiin siis siitä, että Nova olisi maksi. Nova pussaili tuomaria oikein urakalla.

WP_20151122_19_19_36_Pro.jpg

Tulos jäi parista pisteestä kiinni. Osasi kaikki kyltit, en tehnyt ratavirheitä, mutta lähdössä meni -20, kun ihana tuomari oli suhteellisen lähellä ja puhui vielä Novalle (Oletko valmis? Voit lähteä.) Asennonvaihtoja sun muuta siis ropisi. Myöhemmin pelkkä tuomarinharjoittelijan olemassa olo sai aikaan taluttimen kiristymisiä. Tiesin etukäteen, että ongelma oli lähtö. Sitä ja häiriöihmisiä siis treenataan jatkossa.

WP_20151122_19_20_13_Pro.jpg

Kiitos Minnalle kivasta pannasta.

WP_20151122_19_21_26_Pro.jpg

Teemu ei ryhdy toimenpiteisiin, kun pahoja ohjaajavirheitä ei tullut. Nova on muuten laihikselle ja saa 125 grammaa laihdutusruokaa päivässä.

WP_20151122_08_20_35_Pro.jpg

Ensi viikonloppuna ystäväkoirailua, joten ihania ihmisiä saa halailla ilman miinuspisteitä. Novalta otettiin kilpparitulokset ja olivat ihan normaalit. Panostetaan siis ihan laihduttamiseen.

Kivahenkiset kokeet ja ihailin koirien hyvää käytöstä. Pienessä sumpussa paljon koiria, ja ihan äänetön ja kaikki tulivat keskenään toimeen.

Kiitos kaikille kokemuksen mahdollistajille :)

Ja Eija kiittikin vielä jälkikäteen.

nimet%C3%B6n.jpg