Maanantai meni aika lailla toipuessa reissusta, eli pesin pyykit, nurmikko oli päässyt pitkäksi. Hain viiden maissa kärryt majalta, ja kävimme samalla kaupassa. Hain vepekamat Lautaojilta, olivat onneksi tuulensuojassa ja Juho auttoi veneiden nostamisessa. Ihanaa, kun 11-vuotiasta on jo oikeasti apua.  Kirjoitin Saloon matkalaskun eli kaksi päivärahaa. Aika vepepainoitteinen viikko siis takana: kolme tuomarointia, veneiden siirtelyä ja kärryjen vientiä ja hakua.

WP_20160613_19_37_47_Pro.jpg

Kärryjen johto oli irronnut. Nostin ensin veneet alas ja sitten laitoin kärryn auton perään. Käsien motoriikka on taas onnettomalla tasolla, Teemu saa jatkossa laittaa paikoilleen, kädet eivät toimi, jos olen ensin nostanut jotain. Saatiin onneksi uusittua samantien, mutta en tiedä, onko minulla mahdollisuuksia jatkaa ensi vuonna lajia, jossa pitää kantaa tavaroita :(

WP_20160614_19_52_30_Pro.jpg

Maanantairyhmä treenasi tiistaina, ja koska Urmas on nyt sairaslomalla, vaihdan kärryjä Minnan kanssa. Kärryt näkyvät sopivasti valvontakamerassa ja aidalla on hyvä kuivattaa kamat.

Ilmoittauduin Hakkapeliitta-tapahtuma 6-7.8.2016 töihin. Palveluskoirat saavat siis sieltä rahakorvauksen.

Eri kerhot keräävät joukkueita kasaan eri tapahtumiin. Miklaus-ryhmässä koitetaan saada koiria toko- ja agilityjoukkueisiin. AgiSM -kisoissa sunnuntain yksilökisoissa 7 Woolly Bohemias -koiraa ja SVK:n medijoukkueessa kolme neljästä.

Keskiviikkona oli tilipäivä ja tässä tilissä oli mukana lomarahat. Maksoin asuntolainaa ylisuuren summan ja lainaa on nyt jäljellä alle 14 000 euroa. Seuraava maksuerä on 15.1.2018, mutta maksan toki koko ajan ennakkoon. Ilmoittauduin Yöttömän Yön patikointi Torronsuolla -tapahtumaan. Lisäksi sovin jo, että menemme taas kiusaamaan Tikrua Inkoon vepekokeiden ajaksi.

Olen pessyt kaikki matot, eli yksi kesän rutiineista on tehty.

Keskiviikko oli ilon ja onnen päivä, sillä Marvin pääsi ensimmäistä kertaa treeneihin. Saimme uusia treenaajia eli kaksi hevosta pääsi uimaan. Valitettavasti en saanut kunnon kuvia. Keli oli aivan ihana ja olimme pienellä porukalla matalassa rannassa.

WP_20160615_19_46_41_Pro.jpg

WP_20160615_19_07_54_Pro.jpg

Roki vei hienosti.

WP_20160615_19_22_03_Pro.jpg

Hauska kuva Rhetistä.

WP_20160615_21_56_04_Pro.jpg

Marvin teki täydellisiä vientejä. Ei ole koskaan ollut näin hyvä. Aivan mahtavaa!!! Kokeisiin ei tosin vielä päästä varoajan vuoksi. Lisäksi saatan leikauttaa patin.

Keksin kotiin lähtiessä, että kärryt pitää viedä Pialle, kun Pia menee 18.6. tutustumispäivään. Sähellettiin asian kanssa kunnolla, sillä kommunikoimme Teemun välityksellä  joka ei tajunnut, mistä on kyse.

13428497_10154254631809346_4954402876379

Urmas oli tyytyväinen, kun sai kärryt takaisin. Kuva: Pia Taiminen

Kotiin päästessä selvisi, että tutustumispäivä peruuttiin, kun osallistuija olisi ollut vain yksi. Ennakoin asiaa koko ajan, ei uskonut että kerhon koulutuksissa kävijöitä laji kiinnostaa, sillä sitä kautta ei ole tullut yhtään osallistujaa. Yksi tai kaksi kävi tosin ekana vepekesänä kerran tai kaksi katsomassa lajia. Markkinoin kuitenkin lajia ihan tosissani silloin, kun kävin kerhon kentällä nelisen vuotta sitten. Tosin voi olla, että koulutukset ovat tänä vuonna parempia/enemmän samanlaisia kuin muiden kerhojen koulutukset, joten koulutuksissa voi käydä harrastuslajeista kiinnostuneita.

Sain Kirkkonummelle tuomarikutsun elokuulle. Saivat poikkeuslupa kennelpiiristä anoa vielä elokuun kokeita, kun säännöt eivät kuitenkaan tulleet vielä voimaan 1.8.2016 ja anoivat  kokeet sen mukaan, että säännöt olisivatkin tulleet voimaan jo elokuussa. Valitettavasti pääsen joka päivä neljältä töistä, joten en ehdi millään ajoissa Kirkkonummelle. Lupasin mennä, jos siirtyy perjantaille.

Nova sai peruutuspaikan Lempäälän rallytoko-kokeisiin Pirttimaan kokeeseen. Lempäälässä järjestetään kahdet kokeet samana päivänä, ja kumpikin täyttyi jäsenistä/yöllä ilmoittautuneista. Onneksi joku peruutti tulonsa. Tosin olen ajatellut lajia viimeksi viisi viikkoa sitten, eli pakko kerrata asioita ennen lauantaita. Nova on valtavan lämpöherkkä, joten voi olla nuutunut kokeissa. Jos saisimme tuloksen, voisimme tehdä heinäkuussa päivän pidemmän lomareissun, kun ei tarvitsisi tulla Pussikoirien kokeeseen.

___________________________________________________________________________________

Torstaina satoi enemmän ja vähemmän. Kävimme metsälenkillä ja kertailin Novan kanssa rallytokoa nurmikentällä. Lempäälässä on kaksi koetta, toinen nurmikentällä ja toinen kivituhkakentällä. En tiedä, kummalla meidän koe on. Nurmi on vaikeampi, sillä Nova inhoaa märkää alustaa. Kuumuudesta ei siis ole huolta, lauantaina sataa. Nova toimi ihan kivasti. Katselin Hannelen ratoja, tekee ihan perussettiä ilman turhia kikkailuja. Lähden kisoihin hyvillä mielin, vaikka en vielä ostakaan sampanjaa valmiisi.

Salosta oli tullut päivärahat, siirsin ne asuntolainatilille, joten laina lyheni taas hivenen.