Miltä tuntuu nyt?

Henkisesti raskas YT-kierros on ohi, viimeiset päätökset tehtiin 15.3. ja 18.3. mennessä kaikille irtisanotuille oli tullut tieto asiasta. Aikuiskouluttajille on vielä tulossa lomautuksia. Olin henkisesti valmistautunut lomautuksiin, jonkinlaiseen osa-aikaisuuteen tai vastaavaan. Tieto YT-kierroksesta tuli ennen joulua, ja asia on ehtinyt muhia päässä siitä saakka. Aloitin säästölinjan joulun jälkeen, ja varauduin lomautukseen taloudellisesti. Nyt kun työsuhteen jatkuminen on varmaa ja tiedän ensi vuoden tuntimäärät, voin huokaista helpotuksesta.

S-tilille kertyneet rahat sijoitettiin Teemun uuteen pyörään ja Teemu sai ostaa muutakin kivaa. Teemu lähtee myös laivalle pian. Olen ostanut uusia vaatteita ja koirillekin jotain pientä. Välillä tuntui, että säästötarpeen purkautuminen toi mukanaan ylimenokauden. Mutta ostovimma laantuu hiljalleen.

002.jpg

YT-kierroksen jälkeinen työviikko oli kuitenkin raskas: itse asiassa tosi raskas. Osa irtisanoutuneista ei tee kevään tunteja, vaan ovat sairaslomalla loppuajan. Osa on saanut uuden työpaikan ja aloittaa muualla 1.4. Koko viime viikko oli tulipalojen sammuttamista, ja tuntien uudelleen järjestelyä. Kaikki ovat uupuneita eikä kukaan halua tehdä mitään ylimääräistä. Suren myös aidosti menettämiäni työkavereita, vaikka osan näen vielä muissa yhteyksissä.

Pääsiäisloma tuli siis enemmän kuin tarpeen, saan palautua ja suunnata ajatuksiin loppukevääseen.

Hiljaista onnea

Olo on nyt varomaisen onnellinen. Asuntolainaa on jäljellä 15 000 eli todella vähän. Kaikki tarpeelliset hankinnat on tehty. Olen suunnitellut hiukan tulevaisuutta, ja alan hiljalleen suunnitella huhtikuun ja toukokuun tekemisiä. Tosi asia kuitenkin on, että ilman pääsiäislomaa en olisi nyt toimintakykyinen.

Olen käynyt metsälenkillä ja Elonkierrossa lenkillä. Nova sai rallysta ensimmäisen tuloksensa, Marvin on seesteinen ja fiksu, Ronin kanssa olemme opiskelleet agilitya. Rallytokotuloksesta ei sinällään kannata ylpeillä, liikkeet ovat helppoja. Mutta olen kuitenkin asiasta ylpeä, sillä olen omaksunut uutta ja olemme selättäneet Novan ongelmakohdat. Talven treenit eivät ole menneet hukkaan. On myös ollut ihanaa ja terapeuttista saada onnitteluja ja analyysia kouluttajilta ja treenikavereilta. Iso kiitos tästä Tiina Kuusisto, Anniina Kreula,  Minna Lepistö ja Ilona Nevalainen. Joskus oikeaan aikaan annettu tuki merkitsee paljon!

004.jpg

005.jpg

006.jpg

009.jpg

015.jpg

011.jpg

012.jpg

Marvin ja hiljainen onni.

Treenailua

Novan toko siirtyi sairaustapauksen vuoksi toiseen kertaan. Olisi tullut kiire treeneihin, sillä herätys menikin talviajan mukaan. Menin Ronini aksaan ja sitä ei ollutkaan pääsiäisen vuoksi. Hallilla oli aivan ihana nainen, joka ehdotti että tulemme kuitenkin tekemään jotain. Kiitos kovasti!

020.jpg

Kokeilin A-estettä.

021.jpg

A-este sujui ihan ok.

Lisäksi teimme  hyppyä, kiertoja ja putkea. Roni karkasi kaikkiin oma-aloitteisesti ja tosiaan tarjosi näitä toimintoja.

025.jpg

Teemu treenasi Ronin kanssa. Minusta näyttää aika hyvältä!

026.jpg

029.jpg

031.jpg

Hallilla oli aivan ihana koiratanssija!!

034.jpg

Maanantaina olin koirien kanssa aamusella lenkillä, samoin vielä uimareissun jälkeen. Uimareissu siis tarkoittaa, että olin Teemun ja Juhon kanssa Raision Ulpukassa uimassa. Olimme siellä hiihtolomallakin, mutta silloin ei ollut vesileluja käytössä. Pojat melskasivat yli kaksi tuntia vedessä. Kävimme myös Myllyssä syömässä. Kiva päivä.