Villakoirille suunnitellaan terveystietokantoja. Aiheesta lisää Tiinan blogissa: http://ihmekoirat.blogspot.fi/2014/11/villakoirien-terveystietokantaprojekti.html

Ryhmässä oli juttua treeneissä tapahtuneista liukastumista ja loukkaantumista. Sitä kautta keskustelu ajatutui agililyn turvalliseen treenaamiseen. Nova tai Roni eivät ole koskaan onneksi treenanneet agia sateella ulkoa tai talvella mahdollisesti liukkaalla pohjalla ja esteillä. Puhuimme kasvattajan kanssa siitä, että agia ei koskaan saa treenata talvella ulkona ja kaikkien käsitys asiasta oli harvinaisen yksimielinen. Samalla mietiskelimme lajin liittyviä koulutuksia laajemminkin.

Agin koulutusohjaajakurssilla on hyvä materiaali: http://www.agilityliitto.fi/wordpress/wp-content/uploads/2009/11/koulutusohjaaja_peruskurssi_2010.pdf

Villakoirien lonkka- ja kyynärnivelkuvaukset ovat perjantaina 21.11.2014.

Olin puolen vuoden tauon jälkeen hakutreeneissä ja Marvin sähelsi alussa enemmän kuin laki sallii. Vepekaudella muuhun ei ole yksinkertaisesti aikaa ja sen jälkeen elämä on ollut muun muassa töiden vuoksi hektistä. Nyt tavoitteena on saada eheä hakutreenikausi tookokuuhun saakka. Marvinilla oli kuitenkin kivaa ja väsyikin.

Vepekokeita varten pitää vielä hankkia sponsorit.

Unimaailma on ollut seesteistä ja onnellisuutta kuvaavaa, mikä tuntuu ihmeeltä kaikkien töiden kannalta tulevien muutosten vuoksi. Kuvastanee siis jotakin muuta osa-aluetta. Hyvä näin.