Lomaa on vietetty viikko. Teemulla on uimakoulua ja olen ollut mukana muutaman kerran ihan altaassa eli autan tarvittaessa Merihevosia. Teemu on edistynyt viikon aikana mielettömästi.

Keskiviikkona olimme Tampereella kirjakokouksessa eli Sanoista tekoihin -kirja uudistetaan. Olen aidosti innoissani päästessäni hyödyntämään mediakasvatuksen oppeja. Tosin syksystä ja talvesta tulee kiireinen.

Torstaina sain autoon peräkoukun, haimme Kalsusta peräkäryn. Jännitti kyllä ajaa kärryn kanssa ja homma onnistui. Haimme majalta veneen. Pumppaan veneen täyteen ja katsotaan pitääkö paikata. Lisäksi pidin lyhyen naksutin ja kohdekoulutuksen. Itselläni oli kivaa ja mielestäni koirat toimivat. Teen tänään Kennelkerhon jäsenlehden kuntoon.

Ensimmäinen lomaviikko on ollut aikamoista matalalentoa: nyt on onneksi muutama päivä aikaa vetää henkeä. Seuraava aikataulullinen asia on maanantain vesipelastuskoulutus.

Varasin saaristolautalta autopaikan ja Vårdästä mökin. Matkaa alkaa tiistaina. Laura tulee katsomaan Kisua muutaman kerran.

Marvin opetteli maalitolppia eli ensin naksuttelin, kun meni niiden välistä. Seuraavaksi lähetin keltaiselle kupille. Teinkin eri aikoina päivää kolmesti viiden sarjan satsit. Lisäksi heittelin lelua tolppien välistä. En tiedä, tajusiko ideaa, mutta ei ainakaan kertaakaan mennyt kupille/lelulle muualle kuin tolppien välistä.

 

Ressunposti meni tulostettavaksi perjantaina. Odotan jännityksellä, miltä lopputulos näyttää.