P1010052-normal.jpg

Mejä-merkki vappukokeesta ja Turun Seudun kultaisten kannustuspokaali.

Tiistaina olimme nuuskuleirillä aamusta tekemässä jälkiä ja iltapäivällä Marvinkin pääsi mukaan. Olin vepessä hukkuvana ja soutamassa venetuomarin soutamiset voi-luokan koirille. Marvin teki avoimen oman veneen ongelmitta ja palasi tolppien väliin. Tosin otti kiinni ihan narun ja renkaan päästä. Vienti alkoi maalta, lähti tekemään empimättä, ui suoraan veneelle, vaihdettiin toiseen dummiin. Täydellinen suoritus, tosin pudotti. Mutta olisi saanut kokeista 22 pistettä eli meillä on jo mahdollisuus ykköseen AVO-luokassa.

Keskiviikkona aamulla mukana olivat Kuru ja Nova. Nova pääsi Lauran kanssa agilityyn ja meni maksiesteitä. Leiri taisi olla muutenkin Novalle aikamoinen kokemus. Minulla ja Kurulla oli kolme opastajaa mejässä eli sain palautetta niin vauhdista kuin liinan käytöstä. Hyvä ja koevalmis koira, ohjaajan pitää treenata tarpeeksi hidasta vauhtia ja sitä, ettei mene koiran ”päälle”. Opin ihan älyttömästi.

Marvin teki voittajan hukkuvan. Olin itse hukkuvana ja kokeilimme vain, pysyykö Lauralla käsissä. Marvin on tehnyt vepeä miltei joka päivä, siksi yhtä liikettä enempää ei viitsitty enää tehdä.

Torstaina olimme paikalla aamulla. Ensin Laura treenasi keinulautaa ja hyppyjä omatoimisesti, sitten menimme Luppaan kuuntelemaan päivän ohjeet. Lupan luona hengailu oli koirille hyvää treeniä; paljon koiria, paljon koiria ja ääntä.

Laura kokeili ensin agia Marvinin kanssa, mutta Marvin haki vain minua. Nova pääsi yksityiskoulutukseen, eli vaikka kyseessä olisi ollut aloittelijoiden ryhmä, ohjaaja ohjasi Lauraa ja Novaa henkilökohtaisesti ohjauksessa.

Perjantaina tuomaroin vepekokeet, eli menen paikalle ilman koiria.

http://www.snj.fi/kesaleiri-2013/

P1010051-normal.jpg

P1010042-normal.jpgP1010049-normal.jpg

P1010043-normal.jpgP1010041-normal.jpgP1010039-normal.jpg