toko%20018.jpg

Tasapainoilutreeniä. Tokossa opetetaan koirille kropan hallintaa entistä enemmän. Kuvassa isoveli-Lucky. Koulutus pidettiin Viialassa sijaitsevassa hallissa. Hallissa on paljon koiratanssikoulutusta, joten halli pursusi rekvisiittaa.

toko%20022.jpg

Ryhmäliikkeitä kannattaa harjoitella paljon. Tiina kävi antamassa luvan maahan laittamiseen yksitellen.

toko%20023.jpg

Kaija meinasi, että seuraamisessa voisin käyttää liiviä ja ottaa palkan ylhäältä.

toko%20034b.jpg

Marvinin paikalla pysyminen

toko%20038.jpg

Pikku-veli

toko%20040.jpg

Toinen pikkuveli

toko%20044.jpg

Hippu ja Hiisi (?)

toko%20045.jpg

toko%20063.jpg

Hippu ja pk-nouto.

toko%20068.jpg

Maahanmeno. Olen palkannut laittamalla palkan maahan, pitääkin antaa koiralle suuhun niin ei jää nuuskimaan. Kuvassakin siis palkkaan oikealla kädellä.... pakko opetella vasemman käden käyttöä.

toko%20065.jpg

Paluuvaihe.

toko%20066.jpg

Vapautus ja leikki.

Aloitimme kontaktitreeneillä ja Tiina häiriköi. Sitten tein seuraamisia ja Tiinan mielestä välillä näytti todella upealta. Kannattaa mennä enemmin suoria pätkiä enemmän, nyt tein liikaa käännöksiä.

Hyödynsin vieraita esineitä ja otin nostoja puukapulalla. Sujui hyvin ja sitten Marvin vei Tiinalle ja palasi takaisin. Vienti on nyt niin hyvä, kun se vain olla ja voi maalla. Kaija meinasi, että Marvin ottaisi kyllä variksenkin nyt. Nosto on niin varma.

Lisäksi otin liikkeestä maahan menoja, ja liike on kunnossa, jos saan vielä hiukan apuja pois. Palkka tosiaan koiran suuhun, ei maahan. Ja seuraavaksi pitää treenata sitä, ettei Marvin reagoi toisen ohjaajan käskyihin.

Vaikkemme millään kilpatasolla olekaan, olemme kuitenkin edistyneet. Happy :)

_________________________________________________________________________

Katsoin loppupään kylltejä läpi, käyn nyt läpi maahan menoon liittyvät jutut. Aikuiset koirat osaavat valmiiksi, Ronin kanssa on opettelemista nimenomaan kierron kanssa. Pakkasta on mukavasti, joten sisällä touhuilu sopii.

Nimet%C3%B6n.jpg

Ruotsin kielinen video rallytokon kylteistä: http://youtu.be/VfhBNiEwTfw

 

8.1. ja 9.1. ja 10.1. kyltit liittyvät istumiseen. Kaksi ensimmäistä kylttiä on helppoja, kolmannen aikuiset koirat osaavat, mutta pitää treenata pidempiä paikalla oloaikoja myös Ronin kanssa.

nimet%C3%B6n.jpg

_________________________________________________________________________________________

Ja haastekin tuli

 

gaaste.jpg