Tein perjantaina illalla verijäljen GR-lehden kaavion mukaan. Jälki sai vanheta yön yli, ja Marvin aloitti aamulla jäljetyksen. Löysi heti jäljen ja lähti innolla nuuskimaan. Kaikki sujui hyvin kulmaan saakka. Silloin kääntyi takaisin ja ajoi jälkeä takaperin. Aloitimme uudestaan ja selvisikin kulmista uusintayrityksellä. Perillä oli dummy ja kun sain dummyn, annoin aamuruuan palkaksi.

Ensi kerralla pitää merkitä kulmat paremmin itselle ja keskittyä kulmiin.
Väinö ei ole kovastikaan kiinnostunut nuuskimisesta ja sekarotuisuuden vuoksi kilpaileminen on mahdotonta. En jaksa tehdä kahta jälkeä, joten Väinö saa ajaa saman jäljen perään.  Menimme aitojen ulkopuolelle ilman hihnaa ja kytkin kun saavuimme aloituspaikkaan. Väinö löysi heti jäljen alun, ja jäljesti koko jäljen rauhallisesti ja varmasti. Yksikään hajupisara ei jäänyt nuuskimatta ja etenimme hitaasti. Kulmissakaan ei ollut ongelmia. Väinö odotti perillä aamuruoka. Uskomatonta, miten koira kypsyy iän myötä!

Olimme pitkällä pelto- ja metsälenkillä ja ilma oli mitä ihanin. Väinölle on tullut hassu tapa kävellä ihan takanani ja joudun välillä haeskelemaan Väinöä.

Otimme pihalle illalla eteen menoa kolmella kupilla. Väinö ei irronnut millään ensimmäiseltä kupilta, mutta Marvin tajusi heti idean ja keskityinkin lähettämiseen.