Olin lauantaina ryhmäkoulutuksessa; kiitos kovasti vetäjälle ja osallistujille. Olin sen verran väsynyt, että juoksutin koirat vasta iltasella Lasitehtaan hiekkakentällä.  Forssassa on murhattu nuori tyttö, ja tämä on järkyttänyt kaikkia ja näkyy nyt kouluelämässä koko ajan. Onneksi syyllinen on jo vangittu ja tunnustikin vihdoin viimein. Asia näkyy kuitenkin koulutyössä pitkään. Syysloman jälkeen olisi ollut tuomaripalaveri ja kultaisten tokoviikonloppuna, mutta ne jäävät nyt väliin.

Sunnuntaina kävimme kunnon lenkillä ja teimme epäonnistuneet broilerijäljet pellolla. Maanantaina Laura meni verijäljen Marvinin kanssa. Marvin pysyi tosi hyvin jäljellä, ja väsyi siitä ihan tajuttomasti. Jade lopetettiin viime viikolla, ei päässyt liikkumaan enää yhtään. Ikää kertyi 11 ja rapiat.

Keskiviikkona lähdin hakuun, mutta päädyimmekin käytännön jäljelle. Eli Lauralla oli Pikke-pystis tutustumassa. Näin itsekin metsässä ihan tuoreet peuranjäljet. Pikke ampaisi jäljelle, eikä palannut. Marvin lähti peuran jäljille ja säntäsimme ryteikköjen läpi. Pysyi kyllä hyvin jäljellä, sillä näin sorkanjälkiä ja jossain vaiheessa toisen koiran tassunjälkiäkin. Jäljestykseen kului tunti, ja satoi ja ilta alkoi hämärtää. Päästin Marvin vapaaksi ja juoksi pienen lenkin ja samalla kuului haukkumista, ei tosin ole tietoa, kumpi koirista haukkui. Ystävystyivät kuitenkin jäljestäessä ja karkuri saatiin kiinni. Huh, mikä urakka, mutta onneksi kaikki päättyi onnellisesti.

Nova oli mukana, eikä tajunnut asiasta mitään, sade vain inhotti. Nova tosin väsyi niin paljon, ettei jaksanut illalla liikkua yhtään, oli käytännössä tajuton.

Ensi vuoden menoja:

Kerho järjestää ensi kesänä näyttelyn 28.6.–29.6.2014 (Marvin osallistuu ja olen toisen päivän töissä.)
Hämeenlinna tuomarointi 19.–20.7.

Parainen  lauantaina 30.8.2014 (Sunnuntaina Marvin kisaa)
Hämeenlinna tuomarointi 16–17.8.

Torstaina kuului järkyttäviä asioita Oulusta: ammattiopiston opiskelija puukotti neljää ihmistä kesken koulupäivän. Syysloma alkaa nyt, ja lähdemme ensi alkuun Helsinkiin MediaMetkaan ja muuten vain hengailemaan kaupungille pariksi päiväksi.

Laura kävi hoitamassa koiria Helsingin reissun aikana, Hyvin tulevat juttuun.

WP_000222%20%283%29-normal.jpg