Hyödynnän vielä tätäkin kanavaa. Eli äitini etsii aikuista, järkevää koiraa. Asuu rivitalossa, hyvät maastot vieressä, paljoa kotona. Ensisijainen haave on corgi, mutta aikuisista corgeista on pitkä jonotuslista. Tuntee corgien tyyppiviat ja nivelvaivat.

Leinosen Anu laittoi tällä viikolla viestiä uutta kotia etsivästä Tassusta. Tassu on ollut Opaskoirakoulun omistuksessa, mutta toinen kyynär on 1. Opaskoirilla nimenomaan etuosa joutuu koville kovilla alustoilla. Tassu olisikin täydellinen koira minulle, mutta liian aktviinen ja toiminnallinen äidin toiveisiin. Ihanan harrastuskoiran tuosta saa!! Kehun taas Resoundin kasvattajaa, tosi mukava ja järkevä. Ajatus kultaisesta jäi kuitenkin itämään. Eli rauhallinen näyttelylinjainen olisi kovasti mieleen, labukoistakin löytyisi taatusti sopivia yksilöitä.

Muutkin rodut käyvät. Etsii tosiaan kotikoiraa, ei aktiivista harrastuskoiraa. Lenkkeillä voi muutaman tunnin päivässä, ihanne jos koiraa voi pitää metsässä vapaana. Rivitalossa on suhteellisen iso aidattu piha. Ilmoitelkaa, jos törmäätte sopiviin ilmoituksiin Jos sopivaa ei löydy, dognappaa meiltä Novan. Nova olisikin sopiva, mutta Novalla on ainakin koko kevät täynnä ystäväkoirailua

Olin illalla Marvinin ja Ronin kanssa rallytokoilemassa. Marvin meni tosi hyvin, Roni taisi rakastua kaikkiin narttuihin eikä keskittynyt yhtään. Marvin saa siis mennä kokeisiin...

Loma vierähti nopeasti, ja huomenna työt jatkuvat. Ensi viikko onkin hektinen, vaikka opetusta ei ole paljon. Opetussuunnitelmaa työstetään eteenpäin, samoin itsearviointi lienee valmis keskiviikkona.

 

kohde%20043.jpg

kohde%20045.jpg