Sain kokemuslisän palkkaan eli olen ollut työelämässä 15 vuotta. Lisä on toki kiva asia, mutta en millään usko, että työvuosia on jo näin paljon.

Pääsiäislomalla ulkoilimme, Marvinista on harjattu säkillinen karvaa pois ja Teemu on opetellut ilman apupyöriä ajoa.
Teimme joka aamu kolmen keltaisen kupin treeniä eli vien ruokaa ulos kuppeihin ja koirat saavat etsiä ruokansa. Nauttivat hommasta ja liikuntaa tulee samalla. Lisäksi olen pillittänyt luoksetuloa peltolenkillä. Kertaamme maahan menoa ja paikoilla oloa päivittäin nyt loman aikana. Lisäksi otan pieniä pätkiä seuraamisia.
Jade oli kylässä lauantaina ja Marvin viettikin koko päivän ulkona tyttöystävänsä kanssa. Jade keksi heti, miten aktivointipallosta saa kuivamuonaa ulos. Kokeili samaa pyöritysideaa kongiin, mutta kun idea ei toiminut, alkoi heitellä kongia ja piti kongista tassuilla kiinni. Mörisi tytyyväisyydestä.
Teemu oli sunnuntaina Juhon luona, joten tein superpitkän metsälenkin. Olimme laavun vierellä olevalla niityllä, ja koirat juoksivat niityllä ja ojissa hullun lailla. Maanantaina olimme läheisellä pellolla ja pillitin luoksetuloja. Lisäksi kävimme katsomassa Lasitehtaalla match showta, Marvin näki ison määrän eri rotuisia koiria. Marvinin tyttöystäväkin käväisi taas meillä, onneksi sain koirat samantien sisälle.
Jännä kuvattu ja tuloksena A/A, 0/0 ja silmät terveet.