Kirjoitin perjantaina oppikirjan luvut siihen vaiheeseen, etten tee niille mitään ennen palautteita. Lisäksi kirjoitin samana päivänä varmaan sata viestiä eri ihmisille. Otin vastaan uuden tuomaroinnin eli to 26.6.2014. Näyttely on tuon jälkeen, joten olen joka tapauksessa kotona ja yksi välipäivä sentään jää. Maanantai on mennyt laiskotellessa, Teemu on sairaana ja itseänikin väsyttää. Sain kuitenkin aikaiseksi tilata kampaaja-ajan ja ostin hiukan uusia vaatteita. Josko näyttäisin taas ihmismäiseltä ensi vuonna.

Aikaisemmassa postauksessa olleeseen tavoitelistaan on tullut tarkennuksia, tai oikeastaan edistäviä toimenpiteitä. Vesipelastukseen liittyen pidämme neljän kerran Kohti kesää -”kurssin”.

Tammikuussa olemme meillä: lauantaina 25. tammikuuta 2014 kello 13.00 kuivatreenit (maalitolpat ja vienti). Helmikuussa Humppilassa metsässä leikkimielisten hakutreenien merkeissä, maaliskuussa Minna Kujanpää ja huhtikuussa Nina Remes pitää majalla koulutuksen. Lisäksi varasimme hallin torstaina kahdeksi tunniksi eli treenaan silloinkin vientiä.

Olin lauantaina hakutreeneissä ja Marvin pysyi hallinnassa, etsi innolla ja ilmaisi haukkumalla. Upeaa! Haukkumista ei siis tarvitse enää treenata kotona ja maastojen suhteen laji on keväällä kunnossa, jos vain aikaa ja energiaa riittää treeneissä käymiseen. BH-koe ja pk-tottis onkin sitten pidempiaikainen projekti.

018.JPG

024.JPG

030.JPG

 

037.JPG

 

 

048.JPG

Olin sunnuntaina aamulla ihan uudessa osassa metsää lenkillä ja illalla koirat juoksivat vielä Lauran kodin takametsässä ja tiellä. Käytin koirat myös Forssassa kaupunkikävelyllä Piken agilityn aikana. Laura ja Nova pitkästä pitkästä aikaa agilityssa ja ensimmäistä kertaa hallitreeneissä. Oli alussa aika ulalla, mutta tajusi mistä on kyse, ja onnistui hyvin. Esteitä taisi olla 18. Meillä ei ole koiria, vaan karvaisia villamattoja. Marvinkin on alkanut väsyä tekemistä, aikaisemmin ei väsynyt.

agi1.jpg

agi2.jpg

agi3.jpg

agi4.jpg

agi5.jpg

agi6.jpg

Olimme maanantaina palveluskoirien yleistottelevaisuustreeneissä. Aikuisten ryhmässä oli onneksi sen verran vähän koiria, että saimme treenata kaikkia kolmea koiraa. Tosin en nähnyt mitään Novan tai Pikken jutuista, keskityin niin täydellisesti omaan tekemiseen. Liina oli käytössä oman mielenrauhan vuoksi, sillä samaan aikaan treenata paljon koiria ja liinan kanssa ei hermoillut, että säntää sotkemaan muiden noutoja. Liinaa ei kylläkään olisi tarvittu. Marvin pysyi rauhallisena ja hanskassa: ihanaa! Kiitos taas kovasti.

 

teeni1.jpg

 

teeni5.jpg

treeni2.jpg

teeni6.jpg

treeni3.jpg

treeni4.jpg

Novalla on paikka möllitokoon 3.1. ja oppi nyt seisomaan eli eihän tässä oli kiirettä lisätreenien kanssa.... onneksi villakoirat ovat viisaita.

lara1.jpg

lara2.jpg

lara4.jpg

lara5.jpg