Viikko on ollut suhteellisen kiireinen. Perjantaina oli näyttelykoulutus, ja Marvin alkoi jo tajuta homman idean. Lauantaina ja sunnuntaina oli tuomaroimassa Salossa. Marvin oli lauantaina mukana ja teimme onnistuneen viennin ja avoimen luokan uhrin uhrin niin, että olin itse rannalla. Maanantaina  olin Teemun kanssa Hämeenlinnassa, tiistaina oli Fain henkilökunnan virkitystäymispäivä Mustialassa. Keskiviikkona oli Hämeenlinnassa iltakoe. Marvin oli sunnuntain, maanantain ja tiistain tekemättä yhtikäs mitään ja keskiviikkona ajoin töistä kotiin, nappasin koiran autoon ja menoksi. Energiaa siis piisasi.

Marvin toimi hyvin eli teki sen, mitä tiesin sen osaavankin. Vientikin sujui. Marvin pudottaa esineen veteen eli siitä menee -2 pistettä. Muuten kaikki sujui kuin unelma. Saimme 98 pistettä, ALO 1 ja luokkavoiton. Meillä on vielä koepaikka Paraisille 8.9. Paraisilla kisataan meressä ja mainingit voivat olla aikamoiset. Saa nähdä, saadaanko silloin tulosta laisinkaan.

Onneksi tänään on kevyt työpäivä eli menen kymmeneen ja pääsen lähtemään jo kahdelta kotiin. Tarvitsimme rennon aamun. Illalla on vepetreenit ja Marvin saa tehdä jotain hauskaa.