Olen onnellinen maanantaipäivästä eli kaikki sujui suht hyvin ja moni sai kuulla digitarinoista ja tekijänoikeuden kiemuroista. Muutama projektikin saatiin aluilleen ja itselläni on mieletön halu oppia ja kokea uutta.

Sain 150 euron kannustuspalkinnon integrointihankkeista. Kiva tunne ja kannustaa tekemään enemmän. Autoasentajakolmosten kanssa saatiinkin jo tuloksia.

Lupasin tehdä oppikirjaan vielä puolikkaan luvun lisää, kyse siis kirjallisuusluvusta ja monikulttuurisuudesta.

Meillä on Pikke hoidossa viisi päivää ja kaikki on mennyt hyvin. Pikkeä täytyy rohkaista ja kehua joka käänteessä. Touhuavat Marvinin kanssa ulkona, mutta Pikke tulee mielellään sisälle ja istuu Teemun jaloissa tai makailee Teemun vieressä sohvalla. Mutta kolme koiraa on mystisellä tavalla lauma, kaksi ei ole sama asia. Vaikka kolmas koira olisi kiva asia, vannon, ettei itselläni ole koskaan kolmea koiraa. Älä ota kädetöntä koiraa sanonta taitaa olla totta. Ehdimme lenkkeillä ja ulkoilla neljänä päivänä.

Kirjoitin JTOn vepeosuuden, oppikirjaan monikulttuurisuusluvun ja yhden luvun vesipelastuskirjaan. Kirjoitusurakka tuli kuntoon ja jopa päivässä. Henriikka lähetti vesipelastusvideon näytille: oli vauhdikas ja ah, niin kesäinen. GR:n avasi yhteisösivun tiedotukseen: https://www.facebook.com/goldenring.fi

 

Laadin toisen vepekyselyn: https://www.webropolsurveys.com/Answer/SurveyParticipation.aspx?SDID=Fin734820&SID=a4de55a0-b7c8-41ae-b88d-c95b49a49576&dy=559861035  Kysymykset ovat todella laajoja eli jännä nähdä, jaksaako kukaan vastata.

Joka tapauksessa torstain kevyt työpäivä ja kolmen päivän vapaa latasi akkuja ja nyt jaksan työvuoden loppuun.

pikke.jpg

pikke.jpg

ukko.jpg