Ja huh hellettä! Koko kesän odotettu lämpöaalto saapui vihdoin Suomeen. Teemulla alkoi tänään koulu, joten oli mukavaa viettää viikonloppu yhdessä. Maanantaikin meni rentoutuessa, eli kävimme koirien kanssa metsässä, poimin mustikoita, grillasimme, kävimme rannalla ja lueskelin. Tuntuu oikealta kesältä! Tosin onnistuin maananaina nukkumaan kolmen tunnin päikkärit ja väsyin kaupassa käynnistä.

Olin  yhteydessä Eijaan mahdollisen rallytokon päiväryhmän puitteissa ja toki varmistin meneväni lokakuun kisoihin töihin. Taidan keskittyä vain toimitsijana työskentelyyn, kokeisiinn ehtii vielä myöhemminkin. Samalla ehdotin Kaisu pitämään luentoja Tttouchista. Sopivatkin jo asiasta. Aihepiiri sopii hyvin eläinsuojeluyhdistyksen ihmisille ja Loimaan kennelkerhokin panostaa koirien hyvinvointiin. Olisi ollut kiva mennä tilaisuuteen, mutta samana päivänä on tuomaripalaveri.

Torstaina on muutoskoulutusta, perjantaina enemmän oppilaisiin liittyvää koulutusta ja maanantaina työt alkavatkin sitten toden teolla. Vilkaisin lukujärjestyksiä ja tajusin, etten ymmärrä kurssien nimistä mitään. Teimme opseja kesäkuun alussa ja olen uohtanut ihan kaiken, mitä silloin suunniteltiin. En tiedä, onko näin täydellinen muistinmenetys hyvä vai huono asiaa...

Olen käyttänyt Marvinin päivittäin uimassa Humppilan lammella, nyt siellä on taas uimareitakin. Sain koepaikan Maskun kokeisiin, eli VOI-luokka korkaataan pian.