Olimme tiistaina Lautaojilla, ja Laura treenasi agilitya Novan kanssa. Nova oli tauon jälkeen ihan into piukassa ja suoriutui hyvin. Laura ja Marvin treenasivat hyppyä eli Marvin haki palloa esteen toiselta puolelta. Oppi asian saman tien, eli pk-estettä varten pitäisi vaan nostaa korkeutta hiljalleen.  Keskiviikkona ja torstaina koirilla oli nollatekemisen päivä.  Teemulla oli oikomishoidon suunnittelu. Neljä oikomiskertaa ennen joulua, mutta onneksi Humppilassa.

Perjantaina olin  iltapäivällä Lauran kanssa merkkaamassa jälkiä ja treenaamassa agilitya ja pk-hyppyjä. Novan kanssa agility sujui hyvin, samoin tokoseuraaminen ja paikalla olot. Marvin hyppää ihan miten korkealta tahansa, pk-esteet eivät tuota ongelmia. Hallinta säilyy kun Marvin on paikoillaan eli pysyy istumassa ja maassa. Liikkeessä saa tehdä hommia, että pysyy hanskassa. Siihen on siis panostettava jatkossa. Viikonloppuna en tehnyt koirien kanssa mitään, sulatin sorkat, mutta jälki jäi ajamatta. Annoin syödä sorkat.

Sain ensimmäisen kyselyn vesipelastuskirjaa ajatellen julkisuuteen. ”Kysely vesipelastuskirjaan/kysely 1 (alkeiskoulutus, sove ja alo)

Käytän tietoja kirjan artikkelissa ja mahdollisesti GR-lehden vepepalstan erillisartikkelissa. Kysely on auki ainakin jouluun saakka. Linkkiä saa jakaa!

https://www.webropolsurveys.com/S/9113F219703C1DD7.par

Tekemiseen meni alle 20 minuuttia. Lisäksi sain kirjoitettua yhden sivun äidinkielen kirjaan.  Atto-integraatiokin etenee ensi viikolla ideatasolla ja kolmosjaksolla alkaa toden teolla. Olimme Jaanan kanssa digitarinakoulutuksessa ja koen saaneeni todella paljon. Kiitos Jaanalle seurasta ja Satulle & kumppaneille koulutuksesta. Kurssi oli terapeuttinen ja sain aineksia sekä digitarinakilpailuun, medialukuun  että integrointiin. Kävimme myös erittäin voimaannuttaman keskustelun koirayhdistyksistä, rotujärjestölehdistä ja rodun vaihdoista. Sielunkumppani :)