Kävimme Ideaparkissa ostoksilla ja pojat olivat melkein viisi tuntia FunParkissa. Hiukkasen vaan satoi kotimatkalla! Harkitsimme jo tien varteen pysähtymistä, sillä ohi ajava auto heitti tuulilasille sen verran paljon vettä, että näkyvyys oli hetken nolla. Motarille on hankala pysähtyä, ja ilman ohittajaa ongelmia ei ollut. Huh tätä kesää...

11745959_1475058979472702_19639476978246

Lupasin tosiaan Teemulla, että vietämme aikaa yhdessä ja tätä reissua mietittiin viikonloppuun, mutta torstaiksi saatiin kaveri mukaan ja sateella ei olisi paljoa muuta viitsinyt tehdä.

Sain ostettua koulun alkuun itselleni ja Teemulle vaatteita. Josko saisin väsymyksen selätettyä laittautumalla ihmisen näköiseksi. Huomenna vielä kampaajalle, tyviväri on enemmän kuin tarpeen.

Perjantaina kävimme kampaajalla ja parturissa, eli alamme olla siltäkin osin työ- ja koulukuosissa.

Lauantaina olimme mökkeilemässä ja pojat lautailivat pitkän tovin. Kävin samalla reissulla ostamassa Paijalta jauhelihaa ja sain ilmaiseksi ison satsin luita. Koirilla riittää taas herkkuja muutamaksi viikoksi.

Torstaina tuli yllättäviä uutisia, ja asiaan perehtyminen on vienyt aikaa, sunnuntaina kului tovi koneella. Kokonaisuus näyttää hyvältä ja mielenkiintoiselta! Monenmoista pohdittavaa on vielä edessä,mutta muutos on hyväksi. Muuten sunnuntai kului helppojen kotitöiden parissa, puut on siirretty varastoon, kotia siivottu ja satoi sen verran, että ulkoilu jäi minimiin.

Kaisulta tuli viestiä, että ottaa Marvinin ja Ronin case-koiriksi. Olen kokeillut ideoita, ja Marvin ei mene kierroksille.