Olin Paraisilla vesipelastuskokeissa. Avo 1. tulos, sija 2/2 95 pistettä. Kokeissa oli kuusi koiraa.

Muut liikkeet menivät odotetusti, eikä Paraisilla käytettävä ohuempi köysikään herättänyt Marvinissa ihmetystä. Vientiin mennessä oli täpinöissään, tärisi rannalla samalla tavalla kuin muissa veneessä. Otti poijun helposti, lähti viemään varmasti, joskaan ei kauhean nopeasti. Ui veneelle vilkaisemattakaan sivuille tai rantaan. Nosti päätään ja pysyi veneellä. Poiju otettiin veden kautta, eli ei pitänyt narusta tarpeeksi kauan. Mutta kun pysyy veneellä, ei nappaise esinettä mukaansa ja palaa rannalle. Hamuili kovasti palkkaa veneestä, sain vaatia rannalle paluuta suht monta kertaa. Taisin puhaltaa pilliin vähän liioitellusti, mutta en muista paluuvaiheesta mitään. Pudotuksesta siis kolme pistettä, liioista käskyistä kaksi. Vahva ykköstulos joka tapauksessa.

Alossa oli Katrin labukka, joka sai alo 1. Toisena alo-koirana oli Tuulin Sumu, joka sai myöskin ykkösen. Avossa oli Marvinin lisäksi Paavo-kultainen, ja Paavo onnistui myös viennissä. Voi-koirat eivät saaneet tulosta.

Hyvä fiilis!

Torstaina olin tuomaroimassa Pirkkalassa, ja jostain kumman syystä aurinko paistoi osan aikaa ja tuntui jopa kesäiseltä. Kokeissa tuli paljon luokkasiirtoja ja onnistumisia, onnea kaikille.

Omat koirat olivat mukana ja Roni oli sosiaalistumassa palkintojen jaossa ja muutenkin koepaikalla. On kyllä jo tosi rohkea.

Viikonloppu kuluukin näyttelyissä töissä.