nimet%C3%B6n.jpg

Loimaalla oli keskiviikkona rallytokokoe. Tuomarina Pia Heikkinen. Pia on aivan ihana tuomari: selkeä, mukava ja eikä kikkaile turhia ansoja radalle.

Kiire oli melkoinen, eli pääsin lähtemään neljältä Forssasta, nappasin koiran autoon ja suoraan Loimaalle. Olimme kolmansia radalle menijöitä, joten Nova meni radalle ilman ennakkovalmistelua. Oli kuitenkin heti kontaktissa, lähtö onnistui ja luopui ihmisistä ongelmitta. Kaksi ongelmakohtaa siis selvitettty, eli iso voitto kyseessä. Rata oli tosin helppo, mutta jos olisimme saaneet viime kokeen tapaan -20 lähdöstä, niin tulos olisi jäänyt saamatta. Otin itse viimeiseltä kyltiltä -10. Tajusin asian, mutta en reagoinut niin paljoa, että olisin tajunnut uusia. Kyseessä siis liikkeestä maahanmeno. Panostan nyt tosi mielellään sen korjaamiseen.

Treenikavereilla meni erinomainesti: Pinjan kumpikin koira sai lähelle sata pistettä ja Moona sai tuomaripalkinnon ja Myy sijoittui toiseksi. Ilonan Oma sai 97 pistettä. Hienoja suorituksia oli paljon, mutta erityisesti onnittelut Rasselle ekasta tuloksesta!

Otin aikaa AVOssa, ja opin paljon siitä luokasta. Meillä on tavoitteena RTK1, mutta AVO ei ole luokkana mahdoton.

Kivat kokeet ja ilmapiiri oli mieletön!!

 

Keli oli illalla melkoinen, uutta lunta oli satanut tosin aikaisemmin. Kuvat siis tiistailta.

WP_20160320_18_20_08_Pro-2.jpgWP_20160320_18_19_35_Pro.jpg

Torstaina oli rallytreenit ja aiheena oli merkille meno. Kävi liikettä läpi ja jokaisen sai valita, miten alkaa opettaa asiaa. Nova kiertää merkin. Kierto sujuu jo, mutta etäisyys ei ole vielä riittävä ja merkkikin oli iso.

https://youtu.be/YgKBszABUNo

WP_20160324_19_59_16_Pro.jpg

Toinen ryhmä treenasi kehään menoa ja kontaktikuplaa. Olikin alussa puhetta, miten tärkeä asia on. Novan tuloskuntoon saaminen oli täysin siitä kiinni.

WP_20160324_20_01_17_Pro.jpg

Uusin treenaaja on 8-viikkoinen.

Tiedote:

Älkää loukkaantuko jos olen poistanut jonkun Facebook-kavereista. Teemu sai uuden tabletin ja olen vissiin saanut poisteltua Facesta kavereita vahingossa ja tehnyt mielenkiintoisia asetuksia. Kyse ei ole mistään henkilökohtaisesti syystä, vaan kunnon tablettisähellyksestä.