kanit-normal.jpg

Puput ovat jo yöt sisällä ja syystäkin, sillä iltaisin korvat ja varpaat ovat kylmät. Nauttivat kyllä päiväulkoilusta täydin rinnnoin. Ulkona on vielä tuoretta voikukkaa, vadelman lehtiä, omenoita, omena- ja luumupuun oksia. Teemu touhuaa tosi paljon pupujen kanssa joka päivä.

kisa-normal.jpg

Kisu viettää aikaa kanien kanssa päivittäin, illat menevät toki takan päällä maaten.

nova-normal.jpg

Nova unelmoi pupujahdista!

brosiku-normal.jpg

P1010017-normal.jpg

Marvin rentoutuu nykyään pelaamalla.

P1010018-normal.jpg

Ei kahta ilman kolmatta.

 

Kävin Kennelrehun autolla ja pakastin on nyt täynnä broileria, maksalaatikoita, pötsiä ja kurkkutorvea. Tosin kurkkutorvet olivat jauhettu ja meidän herkkusuut eivät niitä syö, annettiin jo muutama pussi Sennin labukoille. Koirat on madotettu, korvat on tehotarkastettu ja tarkoitus on trimmata Nova. Saa sitten kasvaa talveksi pörröturkkiin.

Olen ollut tosi pahassa flunsssa ja haku jäi väliin. Lenkille sentään päästiin viikonloppuna ja seuraavaksi haku on jo tiistaina. Oma elämä helpottaa, sillä seuraavassa jaksossa perjantait ovat vapaapäiviä. Raivaan pihan talvikuntoon ja kotia siistemmäksi. Miksi turhaa tavaraa kertyy aina nurkkiin?!

Kävimme tänään katsommassa Lentsikat-elokuvan, tai siis pojat kävivät. Minä kiertelin kaupoissa.

Olimme tiistaina haussa ja Marvin sähelsi enemmän kuin laki sallii, muutaman päivän tekemättömyys kostautui.Säntäsi kyllä maalimiehelle, mutta ei malttanut jäädä, vaan juoksi koko hakualueen ympäri. Saimme kuitenkin muutaman onnistuneen suorituksen, eli jäi syömäänkin. Ei kylläkään kiinnostunut vieraista paljoakaan. Sirpa liikkui ja syötti ja sai Marvinin kontaktiin: näytti hienolta. Samoin autoon mennessä toinen syötti ja Marvin söi. Auttaa kyllä kovasti viennissä.