Taikuutta, tikkejä ja tärinää

1.2.2013 (Vuodatus ei toimi vielä)

Viikko on ollut todella kiireinen. Olen koko ajan kärsinyt alkavasta flunssasta ja flunssa iski todenteolla. Lenkit ovat olleet minimissä, koirien kanssa ei ole käyty missään pihaa kauempana.

Pihalla sattuikin onnettomuus eli Teemu oli taikurikurssilla sunnuntaina ja juoksutin koiria ulkona. Nova juoksi täydellä vauhdilla tuhka-astiaa päin. Seurauksena repeytynyttä ihoa jäi koukkuun kiinni, ihoa halkesi pitkä noro. Hain Teemu kurssilta ennen näytöstä ja menimme päivystävälle eläinlääkärille. Tikkejä tarvittiin yhdeksän, pönttö päähän ja antibiootti- ja kipulääkekuuri. Tikit pois parin viikon päästä.

Nova on jo kunnossa, haava on alkanut parantua siististi. On koko ajan ollut reipas ja toimintakykyinen, vaikka siis Novaa pitääkin pitää lämpimässä ja levossa. Teemu on aivan järkyttynyt asiasta eli ole täysin kelvoton hoitamaan villakoiraa ja Nova ei kuulemma enää toimi kanssani, koska olen niin vastuuton.

Olin keskiviikkona kirjakokouksessa ja kävimme lausuntoja läpi. Urakoin vielä tämän viikonlopun, ja kirja on valmis. Seuraavaksi päätetään, miten edetään opettajan oppaan kanssa.

4.2.2013

Töissä alkoi neljäsjakso ja koitan hahmotella uusia ryhmiä ja aiheita. Sain kirjan tekstit lähetettyä eteenpäin ja nyt vain odottelen taittoon valmisteltuja sivuja nähtäväksi. Seuraavaan kokoukseen on kuukauden verran.

Flunssa vain jatkuu, mutta teimme viikonloppuna pieniä lenkkejäkin. Tapasimme Aksu-villakoiran. Aksu pelkäsi Novaa, ja pysytteli vain taluttajan takana. En anna enää Novalle kipulääkettä, ja antibioottikuurikin on pian ohi. Haava on ollut koko ajan siisti ja paraneminen etenee selvästi.

6.1.2013

Sain jo nähtäväksi alustavia leiskoja kirjasta. Kivalta näyttää.

Teemu oli tiistaina katsomassa Rölli-elokuvan, ja piti siitä kovasti. Meni junalla Loimaalle Juhon ja Lauran kanssa, ja hoitivat kaikki aikataulut itsenäisesti. 

Koirakoulu peruttiin tältä viikolta, niin moni oli sairaana.


Ulkoilua pihalla ja kaivinkone jyrää ihan vieressä

012-normal.jpg

007-normal.jpg