nimet%C3%B6n.jpg

Teemu opettelee piirtämää Paintilla.

Monica postitti vesipelastuksen koetoimitsija- ja koulutusohjaajakorttien hakukaavakkeen. Koitan saada täytettyä ja postiin mahdollisimman pian.

Lupauduin Nuuskuleirille tuomaroimaan. Koe siis keskiviikkona. Ja ilmeisesti yhdeksi päiväksi elokuussa Paraisille. Saan ilmeisesti kisata sitten toisena päivänä "palkkioksi". Kaksi koepaikkaa siis saatu ensi kesäksi.

Hämeenlinnan Vesipelastuskoirilta tuli henkilökohtainen kutsu "takajouluihin". Olisi ollut kiva lähteä, mutta paluu olisi ollut pimeällä ja pitopaikka Janakkala, joten en lähde sinne. Pimeällä ja liukkaalla ajaminen ei inspiroi. Olisi kyllä ollut tosi kiva nähdä tuttuja!

Kävimme pitkällä kävelyllä kahden maissa, Nova treenasi seuraamista ja sitten vielä pihailimme kunnolla. Koirat saivat nukkua loppu vuoden sisällä.

WP_20151231_12_17_33_Pro.jpg

WP_20151231_12_17_50_Pro.jpg

Uusi vuosi meni kaikin puolin hyvin, koiria ei paukuttelu haitannut laisinkaan. Nova oli kyllä aikamoinen perskärpänen, mutta ei varsinaisesti pelännyt pauketta.

Teemun uuden vuoden toive oli, että Kisu eläisi koko vuoden 2016. Minulla oli viisi toivetta ja kaksi liittyi eläimiin. Kirjaimia siis toivoin koirien nimen eteen. Teemu taitaa olla minua humaanimpi ihminen....

Maksoin tosiaan Loimaan hallille kuukausimaksun, voin käydä siellä tammikuussa niin paljon kuin haluan. Lauantaina siis ensimmäisen kerran kokeneen kävijän siivellä. Jos tulee pakkasia, niin hallilla saa purettua koirien energiaa ja pakkasilla ei paljoa viitsi ulkona treenata. Tosin tänne on luvattu maltillisia pakkaslukemia, mutta etenkin Nova inhoaa kylmässä treenaamista.  Novan laihdutuskuuri vähän repeili jouluna, nyt taas uudella innolla ja koitan itsekin pudottaa muutaman kilon.

Osasin käyttää varausjärjestelmää ja varasin yksityisvuoron keskiviikkoon. Kerhon Faceryhmässä oli muistutus, että maaliskuun rallytokon ilmoaika alkoi tänään. Ihanaa, että muistutus tuli, olisin unohtanut kokonaan.