Kevät on alkanut helteisenä, sateisena, mutta nyt jo vihreänä. Laura ja Nova aloittivat agilityn tiistaina ja hyvin sujui. Nova osaa kaikki esteet, keinua ei vielä koitettu. Laura teki neljän esteen sarjaa. Kävimme juoksuttamassa koirat Ratastien tuntumassa.

Keskiviikkona pojat aloittivat suunnistuskoulun, ja pärjäsivät tosi hyvin. Suunnistus oli Vieremässä, joten kävin uittamassa Marvinin Mäkilammin koirarannalla. Ui pitkät tovit ja juoksi rinteitä ylös alas. Pois lähtiessä otimme perustottelevaisuutta ja koira olikin käsissä kun palasimme autolle ja Vieremään.

Torstaina olimme 1,5 tunnin metsälenkillä ja perjantaina uimassa. Lisäksi olen ottanut kotipihassa paikalla oloja ja maalitolppia. Lauantaina olimme kartan ja kompassin kanssa kaksi tuntia Ratastien lenkillä. Pihalla kului aikaa pihatöiden ja auton pesun kanssa. Lisäksi menimme illalla uittamaan koiria ja Marvin ui ison tovin, kokeilimme vientiäkin. Vie hyvin, kun olen ottamassa itse vastaan. Pudottaa kyllä helposti. Nova hakee dummyn kahlaamalla, ei pudota vaan luovuttaa suoraan käteen.

Sunnuntai kului remmilenkkeilyn merkeissä ja Marvin kävi illalla vielä uimassa. Teimme kaikenlaista liikunnallista ja väsyttävää kuuden päivän ajan, ja koirat eivät edes jaksaneet nousta maanantaiaamulla ylös. Näemmä Marvinkin väsyy joskus!