Olen työskennellyt itsearviointien parissa. Maanantain opetukseton päivä kului projektin parissa ja pähkäilyjen lomassa treenasin Ronin kanssa perusasentoa. Pääsimme hyvään tulokseen kosketuskepin kanssa. Kävin myös Lauran ja Oskarin kanssa metsälenkillä.

Tiistaina olikin itsearviointipalaverin vetopäivä. Hyvin meni, mutta illalla takki oli tyhjä.

Keskiviikkona Ronilla oli toinen kerta alkeistokoa. Meni innolla halliin, otin kosketuskeppiin koskemista ja Roni keskittyi hyvin. Anniina tarkasti perusasennot ja sivulle tulon. Hyvällä mallilla on! Uutena asiana otimme seuraamista ja seuraaminen on välillä koetasolla. Lisäksi otimme maahanmenoa niin, että koira oli perusasennossa ja meni sivulla maahan. Otin omaan tahtiin paikalla oloja ja sain ensimmäisen kerran kierretteyä koiran (tarvitaan rallytokossa). Toimi etupalkalla. Happy!

Torstaina Laura oli Ronin kanssa agissa, olin itse sinä aika Prismassa ostamassa viikonlopun ruokatarvikkeet. Lisäksi käytin aikuistet koirat kaupunkikävelyllä.

Törmäsin mielenkiintoiseen blogiin. Täällä on muun muassa mainos, jossa kerrotaan, että pentuja jätetään vain kuusi imetettäväksi: http://pumpelot.blogspot.fi/2014/12/luukku-nro6.html

ja täällä on nöffi: http://pumpelot.blogspot.fi/2015/01/suomalaista-koiraharrastusta-1920.html

Marvinin selkä kuvattiin ja sain tänään 50 euroa takaisin Golden Ringiltä.

 

nimet%C3%B6n.jpg

 

Ihmiset odottelevat jo innolla uutta vepekautta. Tapahtumakalenteriin tupsahtelee uusia kokeita ja kerhot julkaisevat tapahtumiaan.

Auran Nuuskut kokeet ja koulutukset löytyvät jo kotisivuilta. Helmenä pohjalla on Vientikurssi:

"Vientikurssi 2015

VEPE toimikunta järjestää kesällä kolmen kerran vientikurssin. Kurssille otetaan seitsemän koirakkoa. Lisätietoja kurssista ja ilmoittautumisohjeet tulevat kevään aikana Auran Nuuskut ry:n www-sivuille sekä Facebook-sivuille."

Koitan päästä kurssille, liike on kyllä jo meillä melkein valmis, mutta kiva saada uusia vinkkejä ja seurata, miten nuuskut opettavat vientiä. Osaan neuvoa sitten muillekin.

Paras juttu on kuitenkin se, että VaVi järjestää lihashuoltopäivän. Aivan upeaa! Sääli, etten itse pääse, sillä olen samana päivänä rallytokotoimitsijakurssilla. Onneksi vepeporukasta muutama on menossa. Hienoa VaVi, että otatte muidenkin kerhojen jäseniä mukaan.

"Koirien lihashuoltopäivä 18.4.

VaVi ry järjestää lauantaina 18.4. Vepekoirille suunnatun lihashuoltopäivän yhteistyössä osteopaatti Leena Piiran ja eläinfysioterapeutti Heidi Mannisen kanssa, paikkana EHYT-areena. Leena Piira luennoi urheilukoiran lihas- ja nivelhuollosta ja iltapäivällä käydään läpi venytysliikkeitä Heidi Mannisen opastuksella. "

Ja sokerina pohjalla, pääsemme kansainväliselle vepeleirille. Virallisen kokeen tuomarit siis saavat osallistua leirille, vaikka etusija on nöffeillä. On ihan pähkinöinä ja odotan jo kovasti kesää.

leiri.jpg

 

blogi.jpg

Blogissa oli yli 1300 kävijää sunnuntaina, lienee ennätys.

Tammikuu on mennyt ihan uskomattoman nopeasti!