Marvinin isosisko-Hippu uusi haun piirimestaruuden ja lisäksi voitti nomessakin piirimestaruuden. Hippu sai samalla kolmannen Voi1-tuloksen. Upeaa!! Hippua kutsutaan palavaksi dynamiittipötköksi.... Mistähän syystä. Samasta pentueesta kaksi valioitui mejästä elokuussa.

Roni oli Lauran kanssa agilityssa, oli tehnyt putken ja muutaman esteen. Olen itse tehnyt Ronin kanssa seuraamisia, perusasentoa, paikalla oloa istuen ja keltaiselle kupille menoa.

Olin torstaina tuomaroinassa Rengossa, onnittelut Annelle vepevaliosta. Marvin oli mukana turistina, ja ärähti, kun Lea koski selkärankaa/lannetta. Muuten oli superaktiivinen ja vauhdikas, ui kuin hullu ja lähti ulapalle ilman mitään ärsykettä.

Peruin Paraisten kokeen, sillä en ota riskiä, että murahtaa vieraalle kiinniottajalle. Voin nyt antaa huoletta tulehduskipulääkkeen, joskaan en vielä antanut. Lea meinasi, että kyse on kipumuistista. Kun Roni lonkkakuvataan, kuvautan samalla Marvinin selkärangan, eipä tarvitse sitten arvuutella asiaa. Monica tarjoutui tuomaroimaan lauantaina, joten sain vapaan viikonlopun. Perumani paikka meni Nalalle, joka saikin ykkösen ja luokkasiirron. Onneksi nyt voin iloita toisen menestyksestä. Marvin on nuori koira, saa viimeisen avo ykkösen ensi kesänä, mitään kirettä ei ole.

Olemme lenkkeillet, sienestäneet, siivonneet pihaa, kotia, maalanneet seinän. Olen myös lukenut Viisikkoja, aivan ihania kirjoja. Maanantaina oli vepetreenit, Marvinin piti tehdä ihan muuta, mutta etsi rannalta dummyn ja vei sen tosi kaukana olevaan veneeseen, vene oli vieläpä sivussa ja sitä soudettiin pois. On näemmä oppinut viemään.... Toisella kierroksella vei kahden esineen sarjana liivit ja dummyn veneeseen, nostaa nyt tosi hyvin. Odotan, että vilkaisee minuun ja tulossa rantaan, sitten pallo heitetään tolppien väliin. Tätä pitää tehdä vielä lisää, niin paluu vahvistuu koko ajan. Päätimme pitää vielä yhdet treenit jos sää salii.

 

Tutustuin Viron sääntöihin, ykkösluokka menisi heittämällä läpi, muita en vielä lukenut.                                                                Roni oli toistamiseen agilityssa, on kuulemma ihan hullu putkeen.