Teemulla on ollut aaltoilevaa mahakipua. Kauhean vaikea tietää puhelindiagnoosina, onko syynä oikea kipu vai onko koulussa menossa jokin kiusaamisepisodi. Nyt on liikenteessä mahatautia ja kivut ovat oikeita. Syy vaan mietittttää. Mutta lääkärissä käyty ja kaikki tutkittu. Minulla ei ole sydäntä sanoa itkevälle lapselle, että mene vain kouluun vaikka kuinka sattuisi. Kipu poistui mystisesti hetken päästä....

Koitan ahertaa järjestyssääntöjä kuntoon, aika lailla työteho on minimissä nyt.

Laura asentaa kameroita tällä viikolla.

WP_20151027_16_35_18_Pro.jpg

Tiistainen ojaan ajo

WP_20151027_16_28_38_Pro.jpg

Hienoa nähdä opiskelijoiden kehittyvän!

WP_20151027_11_35_55_Pro.jpg

Tulostin ja laminoin ylempien luokkien rallytokokyltit. Ovat valmiina Kristan koulutukseen ja toki kausiryhmäänkin. En päässyt kausitokoon Teemun vatsakipujen vuoksi.

Lupauduin laskemaan kultaisten vepepisteet, tulevat siis jossain vaiheessa tammikuuta laskettavaksi. GR pitää suunnittelupalaverin ensi lauantaina. Nuuskuilla on vielä kesäleiripaikka hakusessa.

Loimaan kennelkerho järjestää nose work -luennon ja tammikuussa nose work -kurssin. Luennolla olen jo käynyt, eli sinne en mene, mutta koitan saada paikan kurssille. Jos pääsen Wiinnovaan, niin vien tuonne jomman kumman villakoiran. (NW 11.1.2016 alkaen.)

Laitoin omia mietteitä vepesäännöistä nöffipalstalle. Siellä ei tosin synny keskustelua aiheesta. Turha edes yrittää. Olisi vain ollut kiva tietää, miten uusiin sääntöihin suhtaudutaan.

posticon.giflähetetty 26-10-2015 13:28     lähettäjän morgaine tiedot     Muokkaa/Poista


Hienoa, että viimeisin versio julkaistiin näin nopeasti smile.gif Tässä omat mietteet pikaisesti.

Olen vain vilkaissut varsinaisia sääntöjä. Hienoa, että JUN-luokassa ei rokoteta ohituksista ja ALO-luokan hukkuvan voi pelastaa suorasta linjasta.

Soveen osallistujien määrärajoite olikin jo aikansa elänyt juttu. Hyvä muutos.

Hyvä, että pelastusrenkaan haku maalilinjalta muuttui veneeltä hakemiseksi ja "ohjattua noutoa" on tarkennettu.

Ehdottomasti hienoa homma, että säännöt eivät muutu kesken kauden.

Noista kaikista olikin jo puhetta tuomaripalaverissa ja hienoa, että tuomarien kommentit huomioitiin.

JUN-luokan ikärajan nosto on itselleni uusi asia, mutta ikärajan nosto tuntuu hyvältä ajatukselta.


VOIn hukkuva on aiheuttanut eniten kommentteja puolesta ja vastaan. Nyt liikettä on koitettu saada turvallisemmaksi sillä, että uhri on mahdollisimman liikkumaton. Hyvää liikkeessä on, että se vastaa nyt oikeita pelastusliikkeitä. Huonoa riski siihen, että saalisviettinen koira nappaa kiinni sieltä mistä saa.

Itseäni mietityttää rantojen tarkka määrittely. Osa rannoista ei täytä mittoja, siksi en ole pitänyt vinoista linjoista.