Olimme tiistaina pitkästä pitkästä aikaa kentälle. Pussikoirat pitävät huhtikuussa möllitokon, ja treenasimme sitä silmällä pitäen. Kenttä oli umpijäässä, joten olimme parkkipaikalla. Nova oli hetken ihmeissään, mutta sain pian tokoilu-moodiin ja pysyi kontaktissa vaikka häiriöitä oli paljon: ihan vieressä paikalla olevia koiria, liikkuvia koiria, luoksetuloja ja vaikka mitä. Möllitoko ajoittuu samaan päivään kuin mejä-kurssi, joten en edes tähtää osallistumiseen.

Tilasin kumiveneen, ja sain esittelyversion alennettuun hintaan.

 

kumivene-muu-merkki-458163_b_fa8c7d2aae6

Kävimme tänään Paijan tilateurastomossa eli pakkanen on täynnä hevosenjauhelihaa, siansorkkaa ja monenmoista luuta. Tilasin Peten koiratarvikkeesta RC:n roturuokaa, lisäksi meneillään on Hau Hau –champion säkki, joka tuli Novan mukana. Olemme toki herkutelleet itsekin kebab-rullilla, loimulohella ja vaikka millä.

Kevään tulo tuntuu pysähtyneen eli lumimyräköitä on päivittäin, yöpakkanen lähentelee 25 astetta ja päivällä ollaan kuudessa pakkasasteessa.

Kirjakokous siirtyi, mutta koulutuspäivä on takana päin, samoin Kiipulassa käynnit. Työkuvioihin tulee kesällä uusia haasteita, vähän jännityksellä odottelen jatkoa. Onneksi perehdyttäjä on kokenut ja ansioitunut.