Selma-myrsky riehui ja kaatoi puita. Onneksi selvisimme vähäisillä vahingoilla. Metsässä myrskyn jälkeen:

http://youtu.be/C-pLMyw1DoY

 
IMG_1807.JPG
IMG_1808.JPG

IMG_1810.JPG

Viikkoon on kuulunut kaksi jouluateriaa ja minimaalisesti liikuntaa. Olo on siis enemmän kuin ähky. Lisäksi levyseppä-hitsaajien opinnäytteet ovat valmiita. Olen ylpeä pojista, hieno saavutus! Saamme viettää rennon loppukurssin. Opetukseton torstaina on kulunut autopuolella työselostuksien parissa.

Vesipelastuskirjan kansi on valmis, tai siis idea on valmis. On kyllä hienon näköinen. Kirjalla ei ole vielä nimeä.  Hyviä ehdotuksia otetaan vastaan! Myös oppikirjan kannesta tuli ensimmäinen versio näytille: hienolta näytti. Olen aloitellut oppikirjan kirjallisuuslukua. Saan alustavan version näytille ennen joulua ja joululomalla kirjoitan kummatkin luvut uudestaan ja odottelen palautteita.

Kävimme katsomassa Hobitti-elokuvan. Hieno elokuva, mutta kirjaan ei ollut paljoakaan yhtäläisyyksiä. Legolas jäi aika etäiseksi, mutta Kili oli ihana.

Ilmoitin Marvinin näyttelytreeneihin ja Novan tavoitteelliseen tokoon. Kumpikin siis alkaa tammikuussa. Marvin on vissiin vakavasti sairas, komensin kuvia varten istumaan, totteli kesken vauhdin ja unohtui istumaan vaikka jatkoin matkaa....

pupu1.jpg'

pupu2.jpg

 

pupu3.jpg