Saimme joululahjaksi nopean netin ja Netflixin. Kiva lahjaidea, mutta koko tämä vuosi onkin kulunut eri sarjojen tuotantokausi katsellessa.

Aloitimme Doctor Whosta. Olen katsonut melkein kaikki jaksot aikaisemmin, kun ainakin Donnan tuotantokausi oli jäänyt väliin.

Hyvä pikakatsaus sarjaan:

https://youtu.be/UB6mbYZwyt4

 

Kun kaikki Netlixissä olevat tuotantokaudet oli katsottu, jatkoimme toki spinn-off-sarjalla eli Tochwoodilla. Ihana Jack! Kolmas ja neljäs tuotantokausi olivat parhaat, ja nelosen oli sopivan kutkuttava lopetus.

https://youtu.be/ml9MWzF2bpQ

 

Katsoimme uudestaan TerraNovan, kiva sarja sekin, vaikkei mistään elämää suuremmasta katselukokemuksesta olekaan kysymys.

https://youtu.be/uBb6Kyd7vAc

 

Olen katsonut yhden tuotantokauden Selviytyjistä. Kyse ei ole mistään typerästä tosi-tv:stä vaan BBC:b sarjasta, jossa 99 % maapallon väestöstä kuolee. Näin nyt toisenkin kauden jakson, ja tätä sarjaa voin suositella laatusarjojen ystäville. Vaikka tarina saadaankin päätökseen, loppu on kuitenkin avoin, eli uudella kaudella on perusteet.

https://youtu.be/MSs_xlYn3Fw

 

Kaikista paras sarja oli kuitenkin Stargate Atlantis. Minua peloteltiin aluksi, että sata jaksoa ja sarja loppuu sitten cliffhangeriin. Onneksi ihan niin ei sentään käynyt. Huippusarja. Yritin katsoa Stargate Universea, mutta jäi pariin jaksoon. Ei pitänyt SGU:sta.

https://youtu.be/Rl-Bf7kjEHs

 

Nyt vuorossa on vieroitus television katsomista, ja sitten alan katsoa Babylon 5 –sarjaa. Kiitos Samille dvd-paketin lainasta.

Minulla on parhaillaan neljän ryhmän mediakurssit menossa, ja nautin taas työstäni. Lisäksi on ollut mielenkiintoista kuulla kahden eri ryhmän kokemukset työssäoppimista. Nuorten ihmisten kehitystä on kiva seurata.