Elokuu alkaa ja kuukaudesta on tulossa Kiireinen isolla K:llä. Työt alkavat maanantaina koulutuspäivällä, tiistaina ja keskiviikkona on Helsingin Paasitornin koulutuspäivät. Oman työryhmän vetäminen jännittää, mutta tuntuu toisaalta kivaltakin. Lisäksi työkuvioihin astuu mukaan uusi haaste, joka vie alkuvaiheessa paljon energiaa.

Kävin hakemassa ensimmäisen jakson lukujärjestyksen ja periaatteessa loppukesään ja alkusyksyyn ei mahdu muuta kuin töitä. Mutta vesipelastuskokeita on tiedossa peräti 13: suurimmassa osassa tuomaroin, jossain Marvin kisaa AVO-luokassa. Lisäksi oman porukan vepetreenit ovat maanantaisin, meillä on vielä elokuuksi koulutustunteja Piskipalvelun torstairyhmään. Lisäksi keskiviikkoillat sujuvat suunnistuksen parissa.

Valitettavasti joudun sanomaan kaikelle muulle ei, energia riittää näihin, mutta ei muuhun. Jos en vastaa puhelimeen tai meileihin samana päivänä elokuussa, älkää ottako asiaa henkilökohtaisesti.
...
Onneksi kesäloma on ollut rentouttavaa aikaa ja olen ladannut akkuja kunnolla ja sekä työt ja harrastukset ovat sinällään kivoja juttuja.

Rentouttavaa elokuuta!