Nimet%C3%B6n.jpg

Aktiiviviikon ja oikeastaan toisenkin aktiiviviikon jälkeen maaliskuun viimeinen viikko kului oikeasti rauhallisissa merkeissä.  Sunnuntaina kävin Tourunkulmalla heittelemässä klapeja peräkärryyn. Paikallinen polttopuiden myyjä lahjoitti loppuvaraston Someron löytöeläinkodille. Hienosti tehty! Ja mieluusti autoin muutaman tunnin tuolla tavalla.

Ronin kanssa kiertoja on tehty ihan muutama kerta, ja nyt tein niitä ensin sisällä tuolin kanssa ja sitten pihalla maalitolppien kanssa. Homma toimii hienosti ja kumpaankin suuntaan. Minusta latenssia ei ole paljoakaan.

Autosta on menossa vetonivel, joten vein jätin auton korjattavaksi autopuolelle. Tiistain Piskipalvelun tunnit jäivät siis väliin.

Nikanderin Minna on taitava ja nopea pantamestari. Tämän teki Marvinille. Tuo ensi viikolla Piskipalvelun tunnille.

panta.jpg

Marvin on Lounais-Hämeen kennelkerhon vepekoira 2014. Hienoa! Kauden loppumisen kesken ja viimeisen AVO1-tuloksen jääminen pisteen päähän harmittaa, mutta kiva saada kuitenkin jotain tunnustuksia kovasta työstä. Hakemaan en päässyt auton puutteen vuoksi ja koulutuskin olisi ollut samaan aikaan.

P7276802.jpg

Marvin pelastaa Jarkko Pekin Paraisilla. Ansaitsimme toisen AVO1-tuloksen. Onnen hetki.

Keskiviikkona Novalla oli kolmas ystäväkoiratapaaminen hoivakodissa. Nova oli aivan onnessaan, ja Nova on loistava ystäväkoira. Rakastaa ihan kaikkia ja nelivetoa mentiin hoivakodille. En saanut risteyksen ohi, kun koitin viedä pissalle ennen pihalle menoa.

Äidillä on mahdollisuus saada fantastinen corgiherra. Jos kaikki sujuu suunnitellusti, saisi koiran pääsiäisenä. Oli ainakin kuvissa kaunis koira. Hyvinhoidettu ja rakastettu perheenjäsen, ja uskoisin, että tuon koiran saaminen on ihan lottovoitto.

Suunnittelin sen verran tulevaa, että Nova menee ystäväkoirailemaan Jesyn Match showhun ja saatan viedä Marvinin tai Ronin kehään. Tuomarit ovat aivan huippuja: Anne Rekola ja Anniina Kreula. Sijoitusta en odota, mutta tiedän kummankin osaavan käsitellä koiria. Olisi sen vuoksi hyvää harjoitusta kummalle tahansa.

Lisäksi päätin mennä 15.5. Miklaus-viikonloppuun. Lajeiksi valitsin mejän ja tokon. Mejää kouluttaa Outi Tastula, jonka tapasinkin jo Jirkan luennolla. Outilla on mäyrikoiria, ja vaikutti todella mukavalta. Mejässä tähtään kokeisiin ja ainakin AVO1:siin, jos ja kun lajiin on joskus aikaa. Roni on realistinen toko-koira, mutta opin paljon itse, vaikka osallistunkin "väärän" koiran kanssa. Tokoa kouluttaa Sanna Jääskeläinen, Sanna kuuluu GR:n tokotiimiin ja on GR:n tokovastaava. Sanna on omistautunut lajille.

Suunnittelemme myös omaa mejä-päivää Mellillään.

Sitten vepekausi alkaakin! Jirkan luennosta jäi mieleen, että ODOTUS on se motivaatioon liittyvä asia, johon voi vaikuttaa. Näinhän ne menee ihmisilläkin.

Ronin Boris-veljen omistajalla on ihania pupusia. Omistaja on muutenkin taiteellisesti lahjakas. Blogi. Haaveilen omasta kanasta, mutta taitaa olla viisainta alkaa koulutuella pupuja. Blogista löytyi tällainen video: https://youtu.be/hgDHWLyztCI