Flunssa äityi niin pahaksi, että menetin ääneni melkein kokonaan. Jäinkin suosiolla kotiin sairastamaan ja samalla siis vimpat vepetreenit jäivät välistä. Saatan tosin mennä vielä Ystävyysvepeen.

Nyt pitäisi aikatauluttaa syksy! Ensi viikolla alkaa mun ja Pinjan pitämä rallytokon alkeiskurssi ja suunnittelemme sitä heti kun pystyn taas puhumaan. Lisäksi ilmoitin kaikki koirat epävirallisiin rallykisoihin, olen töissä 10.10. virallisissa ja ilmoitin Marvinin virallisiin rallykisoihin marraskuussa. Marraskuussa on myös Krista Karhun rallytokopäivä, menen toki sinne ja vastaan kokonaisuudesta. Ilmoja on alkanut jo tulla. Lokakuuhun kuuluu myös Mediametka. Viikonloput siis täyttyvät nopsaan. Vepekaudesta on jäljellä vielä Tampereen tuomarointi ja Inkoon tuomarointi. Lisäksi Marvin on varakoira Ystävyysvepessä. Maanantairyhmä treenaa vielä ensi viikolla, sitten pitää purkaa ja pestä veneet. Täytyy toivoa aurinkoisia päiviä, että saan kuivaksi ennen sisälle viemistä.

Teemulla on maanantaisin partio ja keskiviikkoisin pianotunnit. Koitan huolehtia, että pidän ne päivät vapaina ja lisäksi olisi kiva käydä uimassa ainakin kerran viikossa. Rallyn alkeiskurssi on tosiaan vain kuusi kertaa, joten torstai-illat vapautuvat ennen syyslomaa.

Päädyin siihen, että isäpupu lopetettiin. Oli jo 7-vuotias ja selvästi alamäki alkoi viikolla sisällä. Reissun aikana tila oli romahtunut. Kirjoitin vuoden vaihteessa tavoitteeksi, että koko lauma selviäisi tästä vuodesta, mutta niin ei siis käynyt. Odotettavissahan tuo oli :(

005.jpg