Lähdimme junalla Helsinkiin. Jo rautatieasema asetti omat haasteensa eli koko odotusajan vieressä poksutti tavaraveturi. Pääsimme ongelmitta junan koiravaunuun, jossa oli kolme muuta koiraa. Väinö vinkui koko puoli tuntisen, vaihto Toijalassa ja Helsingin junaan, jonka koiravaunussa oli ihastuttava koiratyttö ja bokseriuros. Väinö oli rauhassa ja rentona. Pasilan asema tarjosi omat haasteensa hissin, ihmisten ja hälinän muodossa. Menimme taksiin, jossa Väinö tarkkaili ympäristöä kiinnotuneena. Sisätiloissa  Väinö on makoillut rauhassa. Muutaman kerran haukahti käytävästä tulevia ääniä. Lenkit on tehty citypupujen loikkiessa ympärillä. Olemme kohdanneet raitiovaunuja, Linnanmäen äänet ja valot ongelmitta. Teimme pitkän lenkin merelle päin ja Väinö leikki monen eri näköisen koiran kanssa.

Kävelimme Kalliosta Pasilan asemalle ja poikkesimme matkalla koirapuistossa, jossa sattui olemaan kaksi muuta urosta. Pasilassa kävimme ostamassa liput sekä Heseltä syömistä. Junassa oli kolme muuta koiraa ja kissa. Villakoirauros tanssi käytävällä! 

Olen ylpeä Väinön käytöksestä. Kotona on nukkunut koko illan. Huomenna sitten agilityyn.

Annan koko reissusta 10 pistettä eli pisteitä on 38. Tämän jälkeen on vaikea enää kohdata uusia haasteita Humppilassa.

Teemu on pelannut tuntikausia ja kävimme Sealifessa katsomassa kaloja, kilpikonnaa ja haita. Illalla kävimme leikkipuistossa, sääli vain, että alkoi sataa.