Jouduin perumaan Marvinin vepekoepaikat. Ensinkin vienti ei ole vielä kunnossa ja toisekseen Vallu joutui sairaslomalle. Maanantaista alkaen puhelin on soinut ja piipannut taukoamatta. Lupauduin Valkealaan, Renkoon ja Joensuuhun Vallun sijaiseksi. Kaiken kaikkiaan tuomarointeja tulee 24 eli huikea määrä.

Olemme lenkkeilleet päivittäin eri metsissä ja erilaisissa maastoissa. Huimia nousuja Rautavuorella ja Eerikkälässä!

Varsinaisten Viipottajien Pekit olivat treeneissämme. Paljon uusia vinkkejä tulee. Suosittelivat käyttämään vuoronumeroja ja jakamaan ryhmän kahtia. Toinen puolisko avustaa aina toista. Tämä lisää joustavuutta. Hyvä vinkki oli solmia köysi, niin koira hahmottaa sen paremmin. Neuvoivat myös panostamaan hillittyihin rantaan tuloon.

Marvinin kanssa otettiin otettiin toisen veneen nouto, joka onnistui täydellisesti. Vieraalle vientiä aloiteltiin ja monen toiston jälkeen saatiin yksi onnistunut vienti lyhyellä matkalla.

Olin tuomaroimassa Rengossa. Ensimmäisen tunnin satoi ja ukkosti, mutta onneksi koe saatiin pidettyä. Otin tauolla vientiä, Marvin lähti viemään, mutta ei halunnut luovuttaa dummya ja kääntyi pois, alkoi pyöriä ympäriinsä. Lea neuvoi laittamaan liinaan ja niin saatiin onnistuneet suoritukset. Tästä tilanteesta on hyvä jatkaa.