Menneen vuoden muistelemisen lisäksi vuoden vaihteessa on hyvä suunnitella tulevaa vuotta.

Tammikuun alussa on Miklaus-viikonloppu eli lauantaina treenaamme maastolajeja. Sarkkinen kouluttaa nomea ja Kaija pk-lajeja. Sunnuntaina on hallissa Palmun Tiinan toko-koulutusta. Marvin siis treenaa hakua, ehkä jälkeä ja bh-tottista.

Sain Ronille paikan Rallytoko-kurssille helmikuussa. Lisäksi pääsin mukaan rallytokon treenikimppaan.

kyltti.jpg

Menen joko Marvinin tai Ronin kanssa Annen kurssille.

Laura käy villojen kanssa agissa torstaisin, ja osallistuu johonkin palveluskoirien agikoulutusviikonloppuun.

kisat.jpg

Saamme hyvän mejä-kouluttajan pitämään pienryhmälle koulutuksen.

Yritän päästä ainakin muutaman kerran hakuun. Lisäksi menen Golden Ringin pelastuskoirille tarkoitettuun viikonloppuun.

Treenaan Marvinin kanssa tolppia ja esineen luovutusta mahdollisimman paljon. Järjestämme myös vepen kuivatreenit. Vepekaudella en tee mitään muuta kuin vepeä: treenit keskiviikkoisin, tuomarointeja enemmän kuin tarpeeksi ja Marvinin kisaa ainakin jonkin verran. Tavoitteena on saada viimeinen AVO1. tulos ja siirto VOIttajaan. Voittajassa tavoitteena on saada tulos. Vepeporukka ja treeniranta ovat parasta koko koiraharrastuksessa.

leiri%20073.jpg

Osallistun Bettinan leirille, se onkin ensi kesän ainoa leiri.

kansi.jpg

Nova osallistuu ystäväkoirajuttuihin, ja koitan osallistua Marvinin ja Ronin kanssa Kiva Koira Kansalainen -testiin.

Haluaisin mennä kerran tai pari Jaanalle yksityiskoulutukseen. Yritän kehittyä naksutinkouluttajana niin paljon kuin mahdollista.

jaana2.jpg

Ensi vuonna on siis luvassa paljon koiramaista toimintaa!!

Alkuvuosi on töiden kannalta haastavaa eli olen mukana toteuttamassa itsearviointia. Tosin opetusta on vähemmän kuin normaalisti. Siinä mielessä jaksan kouluttaa ja touhuta koirien kanssa. Tavoitteet olen asettanut vain päälajiin eli vepeen. Tärkeintä toki on, että lauma pysyy terveenä. Uusia eläimiä ei tule, kuusi on maksimimäärä.

kes%C3%A4%20031.jpg

Aloitan työkaverin kanssa painonpudotus- ja kunnonkohotuskuurin tammikuun alussa. Painonpudotusta motivoi vaatekaapissa odottavat vaatteet. Aion juosta Marvinin kanssa, ja osallistua Kaukjärven kierrokseen.

Muuten työkuviot ovat sekavia ja tuntuu kuin kaikki muuttuisi. Olen aina tuntenut vetoa maailmanlopun tunnelmiin, ja viimeisten selviytyjien joukossa olemiseen. Kesän jälkeen työkuviot menevät kymmenen tikkua laudalla -fiiliksissä. Toisaalta jos kaikki romahtaa, olen valmis muutokseen.